TrzyDwaJeden napisał/a:
NIby biały a głupi
Taki on biały jak trans kobiecy.
sothis napisał/a:
Taki on biały jak trans kobiecy.
Oooo, jest i znawca transów XD
TrzyDwaJeden napisał/a:
Oooo, jest i znawca transów XD
Nie muszę się doktoryzować z tematu, żeby mieć wyrobione zdanie. Tak samo nie muszę mieć dyplomu pediatry i psychologa, żeby określić tak Twój wiek jak i zawód wykonywany.
Gniazdo os. Te zrobiły sobie z błota. Z racji, że się boję takich latających gówienek to nawet bym tego nie dotykał.
PabloSkills napisał/a:
Gniazdo os. Te zrobiły sobie z błota. Z racji, że się boję takich latających gówienek to nawet bym tego nie dotykał.
Ja k🤬a tak samo...

podpis użytkownika
,,Honor powaga szacunek do grobowej deskiPan to zap🤬li.. Jam jest syn królewski.''
,,K🤬y chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
Na dużym monitorze nic nie widać. Z początku myślałem, że to jakieś mrówki
3Palce_w_Natalce napisał/a:
Ja k🤬a tak samo... Jak leci koło mnie szerszeń to mówię. K🤬aaa leci Messerschmit ale ja się tego sk🤬iela boję grrr
Pszczół naszych w ulach się tak nie boję, od os uciekam/odganiam się, ale od szerszenia to sp🤬alam, że zabiłbym wszystkich na drodze. Kiedyś kosiłem trawę w ogrodzie to taki wielki podleciał, że mi kosiarkę zagłuszył. Dasz wiarę??? Do dziś większego mutanta nie widziałem. Azjatyckie potrafią już do nas zawędrować.
PabloSkills napisał/a:
Pszczół naszych w ulach się tak nie boję, od os uciekam/odganiam się, ale od szerszenia to sp🤬alam, że zabiłbym wszystkich na drodze. Kiedyś kosiłem trawę w ogrodzie to taki wielki podleciał, że mi kosiarkę zagłuszył. Dasz wiarę??? Do dziś większego mutanta nie widziałem. Azjatyckie potrafią już do nas zawędrować.
Szerszeń czy osa was nie zaatakuje raczej podleci obejrzeć. Wystarczy nie robić gw🤬townych ruchów.