Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
motłoch 2017-12-01, 0:33 68
aaa w sensie, że w środku pies i na policjantów się mówi psy, hehe, dobre
Zgłoś
krylo9222 2017-12-01, 0:35 27
Ale jajaaa, ale jaja. Kurde... Ale jaja. Rozumiecie, nie ? Pies, radiowóz, policja. ALE JAJA.
Zgłoś
Lingula 2017-12-01, 1:17 3
Czekaj czekaj. Ta reklama dziala.
Zgłoś
StaryIdiota 2017-12-01, 3:32 8
Pies bez kagańca, mandacik...
Zgłoś
CoJaTamKurwaWiem 2017-12-01, 7:07 14
Zgłoś
Wiewór 2017-12-01, 7:24 9
Czekamy na komentarz naszej dyżurnej sadolowej przedstawicielki patologi i marginesu społecznego - biala20
Kochanie chodź do nas i napisz coś śmiesznego o j🤬iu policji w dupę.

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
nowynick 2017-12-01, 8:31 5

lepiej niech cycki pokaże

co do reklamy to z dystansem, w tym smutnym k🤬idole doceniam każdy dystans do siebie...
Zgłoś
Halman 2017-12-01, 8:56 2
A ja teraz żałuję że wcześniej nie pomyślałem o policji... no k🤬a, mam wyj🤬e na wasze opinie bo z najprawdziwszą przyjemnością, w świetle prawa pałował bym patologię którą teraz się widuje...
Zgłoś
Konto usunięte 2017-12-01, 9:03 3
Abraxus napisał/a:

Czekamy na komentarz naszej dyżurnej sadolowej przedstawicielki patologi i marginesu społecznego - biala20
Kochanie chodź do nas i napisz coś śmiesznego o j🤬iu policji w dupę.

Świetnie poruszasz się po zagadnieniach związanych z patologią i marginesem... Tym mi nie zaimponujesz, bo obserwacja od środka to żaden wyczyn! Ot, mamusię i tatusia opiszesz i po sprawie! Z policją jest tak samo, z kim się przestajesz, takim się stajesz! Nie masz pomysłu na życie, nakładasz mundur i bierzesz smycz do ręki! A ludzie się zastanawiają kto rządzi w waszym związku!
Zgłoś
Wiewór 2017-12-01, 9:28 4
Po co ja mam tobie imponować?

podpis użytkownika

-Ernest Hemingway

Zgłoś
Konto usunięte 2017-12-01, 9:44 3
Abraxus napisał/a:

Po co ja mam tobie imponować?

Już dobrze, chłopczyku już dobrze! Starałam się ciebie nie urazić... Rozumiem, że psiarnia to dla ciebie druga, lepsza rodzina... Pewnie widzisz ich w domu codziennie! Ot, pan dzielnicowy każe twojej mamusi dać ci żreć chociaż raz dziennie... I napomina twojego tatkę, żeby nie r🤬ał cię codziennie! Masz powody, żeby być im wdzięczny!
Zgłoś
StaryIdiota 2017-12-01, 13:02 12
biala20 napisał/a:

Blebleble blebleble, blebleble ble bleble! Blebleble ble blebleble ble bleble... Blebleble, ble blebleble ble ble bleble bleble, bleble bleble... Blebleble blebleble ble ble ble blebleble! Ble, ble blebleble ble blebleble blebleble ble ble ble blebleble ble blebleble... Bl blebleble blebleble blebleble, ble ble blebleble ble blebleble! Blebleble blebleble, ble ble ble blebleble!

Biała, Ty to masz jednak syndrom niedor🤬ania, ciągle tylko o r🤬aniu nam opowiadasz- ten r🤬a tego, tamten r🤬ał tamtego...
Zgłoś
Wiewór 2017-12-01, 13:09 3
biala20 napisał/a:

Już dobrze, chłopczyku już dobrze! Starałam się ciebie nie urazić... Rozumiem, że psiarnia to dla ciebie druga, lepsza rodzina... Pewnie widzisz ich w domu codziennie! Ot, pan dzielnicowy każe twojej mamusi dać ci żreć chociaż raz dziennie... I napomina twojego tatkę, żeby nie r🤬ał cię codziennie! Masz powody, żeby być im wdzięczny!

Nawet nie muszę się wysilać i wymyślać skomplikowanego baita. Łykasz wszystko jak góral po rzyganiu przez zęby

podpis użytkownika

-Ernest Hemingway

Zgłoś
OpenStreetMaps 2017-12-01, 14:10 1
Za psa sierściucha zawsze piwo!
Co się dziwicie myślicie że policjanci to na innej planecie żyją i nie wiedzą że są potocznie nazywani Psami?
Już lepiej być psem z policji niż strażnikiem miejskim lub męską biurwą z urzędu.
Choć stare Polskie przysłowie mówi wyraźnie że:
"Lepiej dać się wykastrować niż w policji iść pracować "

podpis użytkownika

Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały

Kanał na Y.T "Km2bp"
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie