Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:55
Ciekawa reklama
konto usunięte • 2012-11-23, 14:51

też bym nie implanty uwagi nie zwracał...
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-11-24, 0:31 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Dzoyo 2012-11-24, 1:57
bloodwar napisał/a:

W pewnym momencie każda "gwiazda" dochodzi do punktu, w którym jedyne co ma do zaoferowania to nagość i życie prywatne, ten czas już nadszedł, Lodziu. A pomyśleć, że kilka lat temu zapowiadała się taka dobra, rockowa panienka, cudowne dziecko Eli Zapendowskiej, Studia Buffo i Metro, jeszcze 3-4 takie kawałki jak "Mam tylko ciebie" czy "To ty" i (IMHO) byłaby tam gdzie Guano Apes, The Cranberries, The Corrs albo nawet, o zgrozo!, tam gdzie Guns and Roses czy Metallica.

R.I.P. Dorotko, niech Twoja gwiazda świeci nam w pamięci dłużej, niż Twoja dupa w telewizorach

Napisałeś to tak gdyby te "kilka lat temu" była w porządku... świeciła dupą i cyckami jeszcze bardziej niż teraz (głupotą zresztą też). Tylko przypomnij sobie kiedy Wojewódzki miał swój program w polsacie
Zgłoś
ArkaSzatana 2012-11-24, 1:57
Z komercją niektórzy twórcy sobie po prostu nie radzą. Nie wiem jak to faktycznie wygląda, ale na przykładzie Doroty, jest pieniądz dla artystów, wytwórców itd. ale jest swoisty upadek artysty.
Wszystko krąży w okół pieniądza, i szerokiego grona odbiorców chały.
Zgłoś
hellmartin 2012-11-24, 9:43
bloodwar napisał/a:

Tam na perce jest Litza??
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-24, 10:43
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-24, 12:22
@up w zawartości czaszki
Zgłoś
contowsky 2012-11-24, 12:25 2
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-24, 14:42
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-24, 16:06
Doda, Doda, zrób mi loda!
Zgłoś
bloodwar 2012-11-24, 17:40 1
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem