Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Ciekawa stronka o karze śmierci w Teksasie.
konto usunięte • 2013-05-02, 20:17
Przeglądając 4chan, znalazłem coś, co chyba może nas zainteresować. Na witrynie Teksańskiego Wydziału Sprawiedliwości można sprawdzić, za co został zabity dany osobnik, w jaki sposób, oraz przeczytać jego "ostatnią wypowiedź" (niektóre są nawet śmieszne, polecam Billy John Galloway czy innych psycholi). Co pokrzepiające, znakomitą większość skazańców stanowią czarni i latynosi.
Miłej lektury.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-05-02, 20:26 2
to nie mogłeś wstawić tych tekstów tutaj?
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-02, 20:26 2
mógłbyś chociaż się pofatygować o jakiegoś linka
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-02, 20:30 96
Trzy minutki googlowania:
tdcj.state.tx.us/death_row/dr_executed_offenders.html
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-02, 20:32 3
racja, sry że nie dałem linka. piwko dla Pana na górze
Zgłoś
Hannibal_PL 2013-05-02, 20:51
może tak troche wysil się dla tych piwek, wstaw jakieś urwki, ew. zarzuć jakimś linkiem? co ty chcesz, za darmo mam ci dawać zimne majówkowo-długo-weekendowe piwko?
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-02, 21:26 4
Kaskase napisał/a:

Może załapiesz się do majowej kompilacji faili.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-03, 1:20
po 1, po 2, po 3!
Zgłoś
salv 2013-05-03, 1:28 2
polecam 1szego skazańca:
tdcj.state.tx.us/death_row/dr_info/brookscharlie.html
tdcj.state.tx.us/death_row/dr_info/brookscharlielast.html

Myślę, że to was zachęci:
-Race and Gender of Victim
White Male
-"Since becoming Muslim, I have tried to live as Allah wanted me to live."
Zgłoś
Riffer 2013-05-03, 10:50
Kaskase napisał/a:

To to popraw i edytuj lepiej, bo zle to wyglada.
Pozdro
Zgłoś
Roszp 2013-05-03, 11:18 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
defcon1 2013-05-03, 12:53 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-03, 12:54
Zgłoś
timon29 2013-05-03, 12:59 2
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-03, 13:00 6
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem