konto usunięte
2015-01-11, 22:10
@wino666
Brawo. Najwyższy poziom hipokryzji na tym portalu został osiągnięty. Nie szanujcie życia, Boga, papieża... śmiejcie się i kpijcie ze wszystkiego, jednocześnie podnosząc lament, że ktoś śmie powątpiewać w działalność Owsika.
Mama wytarła nosek?
@Caledrian Nie nie wiem kto ma licencje na to, za co kupił BMW X3, przedstaw papiery, na pewno takie istnieją bo jako fundacja musi się rozliczać, bo wątpię aby Mrówka Cała serwisowała tomografy.
BTW, niby dlaczego fundacja ma robić przetarg na ulotki? Przecież to prywatna fundacja a nie urząd w Pcimiu Dolnym, a jeśli kasa była źle przeznaczona to powinien ktoś do tego dojść skoro rozliczenia WOŚPu są dostępne w internecie.
konto usunięte
2015-01-11, 22:29
a czy ktoś przyjrzał sie logo obecnej edycji WOśP?
Jak dla mnie to zakamuflowane wsparcie dla lgtb. Przypadek taka kolorystyka??
wino666 Zajmij się plz komentowaniem np. bab z fajfusami.Tam można się wypowiadać bez zaznajomienia z tematem.Dajesz się nabrać na świętego Owsiaka, to sobie pogadaj na onecie.Jak ktoś mówi, że moja Matka to k...a,to najpierw sprawdzę,zanim go zabiję.Więc polecam-ogarnij temat,poczytaj itd.Ja też dałem się nabrać na parę spraw, w które święcie wierzyłem ,a teraz mi wstyd,więc teraz zanim połknę kulę bilardową sprawdzam czy przechodzi mi przez dupę.