Możliwe, że ktoś już mnie poprzedził, bo wrzucam na szybko i nie mam czasu, aby dokładnie sprawdzić po tagach.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pier.... dziennikarze........ jakby mało robił dla dzieci i osób starszych.
konto usunięte
2015-01-11, 20:40
Tępy dziennikarz, wszedłby do dupy bez mydła. Te dresy/ochroniarze powinny go jeszcze bardziej poturbować.
konto usunięte
2015-01-11, 20:43
Widzę, że już tak przywykliście do kombinacji i machlojek, że w niczym to wam nie przeszkadza. Owszem mógłby na legalu pobierać pieniądze na cele własne lecz gdyby były to jawne pobory, podejrzewam że sprzętu zakupionego po takowej imprezie byłoby znacznie więcej. Poza tym, jeśli nie ma nic do ukrycia to po co te matactwa i krętactwo? Cel szczytny, lecz jak zwykle coś nie tak...
konto usunięte
2015-01-11, 20:58
Nie dostali akredytacji to z partyzanta wlazł jeden pajac, zadawał jakieś z dupy pytania i się dziwi, że go wyrzucili.
O dziwo NIKT z całej sali nie rzucił się mu na pomoc. Ciekawe dlaczego...
A MatkaKurka to jakiś pseudointeligent, którego argumenty już wielu obaliło i pokazało, że są z dupy wzięte i pokrycia w rzeczywistości nie mają...
Czy jest oszustem czy nie jest, prawda jest taka: zrobił wiecej niz wszyscy politycy razem i osobno.