Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
absolut68 2015-01-11, 23:33 3
Cała dyskusja powinna przebiegać nad czymś innym. Jedna i druga strona broni swoich racji ,bo po prostu w nie wierzy.Oceniamy wydarzenia na podstawie naszej wiedzy.Najważniejszą kwestią jest skąd czerpiemy wiedzę.Ludżmi bardzo łatwo manipulować ,więc naprawdę warto posłuchac czegos poza TV głównego nurtu i wiadomościami onetu.Jak tu gadać z ludżmi mówącymi-pokaz mi ten wyrok,jak można to po prostu wygooglować,ale to przecież za rewolucyjne.Podsumowując z jednej strony jest wyrok sądu i kwity,a z drugiej hasełka o chorych dzieciach i hejterach naruszających św.Owsiaka.Przykro mi-daliśmy sie nabrać.Owsiak to jednak mały pikuś w porównaniu z tym jak roluje nas rząd.
Zgłoś
Begess 2015-01-12, 0:05
Kiedyś nie było takiego hejtu na Owsiaka. Po wejściu do UE i demokracji polakom w dupach sie poprzewracało.
Ja osobiście do Owsiaka nic nie mam i go popieram. Wiecie czemu? Moj syn po porodzie urodził się nie oddychając, lekarze reanimowali go a później młody leżał w specjalnym inkubatorze (jedyny taki w pomorskim) wiecie od kogo? tak od WOŚP.
Drugi syn nie dano miał robioną gastro skopie, tez sprzęt od WOŚP.
Życzę wszystkim pedałom aby wasi bliscy też kiedyś musieli skorzystać ze sprzętu Owsiaka, wtedy będzie wam głupio
Zgłoś
tarak 2015-01-12, 0:14
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
zerwikaptur 2015-01-12, 0:20 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Caledrian 2015-01-12, 0:28
Zgłoś
Hvsarz 2015-01-12, 0:34 2
Zgłoś
konto usunięte 2015-01-12, 7:59 1
Owsiak się po prostu już sam uważa za świętego, a jego kółko wzajemnej adoracji nie ma zamiaru wyprowadzić go z tego błędu. Bardzo przypomina w tym naszego byłego prezydenta-alkoholika.
Zgłoś
Krak 2015-01-12, 8:24 2
Zgłoś
Cyrk 2015-01-12, 9:19 1
Całą sprawę można zakończyć w jedno popołudnie ujawniając komplet dokumentacji finansowej WOŚP i jej spółek córek. Czemu to nie jest robione nawet na wyraźne polecenie sądu możemy się tylko domyślać.

PS. Jak któryś z nas by na polecenie sądu odpowiedział "nie, bo nie" to byśmy brali kredyt na 30 lat, żeby karę zapłacić, ale święte krowy nawet złotóweczki kary nie muszą płacić...
Zgłoś
konto usunięte 2015-01-12, 9:19
Zgłoś
napierdalator13 2015-01-12, 10:21
ta cała daremna republika szuka kogoś żeby zaistnieć gdzie to ulęgło banda wieśniaków
Zgłoś
konto usunięte 2015-01-12, 14:35 1
Zgłoś
Pfciuki 2015-01-12, 14:39
Zgłoś
Pawelmix1 2015-01-12, 15:13
Zgłoś
konto usunięte 2015-01-12, 15:31
To ja mam pomysł, niech pan dziennikarz Michał i reszta z Republika TV podpiszą świstek, że nie będą leczyć swoich dzieciaków przy pomocy sprzętu z naklejonym serduszkiem WOŚP. Jedna z tych maszyn uratowała życie mojej siostrze. Wielkie propsy dla Owsiaka, nie daj się tym fagasom! SIEMA!!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem