Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 7:58
Znawca_Cipek 2022-03-13, 14:35
Kuleczka napisał/a:

gość

Gość to mogl sie co najwyzej przypatrywac, czy c🤬ke widac. Tak jak ja.
Zgłoś
Figlarz_ 2022-03-13, 14:38 11
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Kuleczka 2022-03-13, 14:41
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
radek225 2022-03-13, 15:17 1
Żarcie gotować, gary zmywać, dupy dawać, a nie się w podnoszenie ciężarów bawisz. No chyba, że ćwiczysz po to, żeby później gar zupy nieść - to co innego.
Zgłoś
Kuleczka 2022-03-13, 15:44
radek225 napisał/a:

Żarcie gotować, gary zmywać, dupy dawać, a nie się w podnoszenie ciężarów bawisz. No chyba, że ćwiczysz po to, żeby później gar zupy nieść - to co innego.

Podnoszenie ciężarów przez babki jest w porządku i może prowadzić do lepszej sylwetki i zdrowia. Ale trzeba to robić z głową, a nie tak jak tutaj
Zgłoś
Znawca_Cipek 2022-03-13, 15:54 8
Kuleczka napisał/a:

Podnoszenie ciężarów przez babki jest w porządku i może prowadzić do lepszej sylwetki i zdrowia. Ale trzeba to robić z głową, a nie tak jak tutaj

Wiadomo.Nick zobowiązuje...Pewnie bycie tłustą świnią też jest wg ciebie w porządku...

Kuleczka napisał/a:

Bitch, mam niedowagę. Ale fajnie tak celować ślepakami, byle komuś przykrość sprawić?

Wybornie doskonale! Albo doskonale, wybornie!
Zgłoś
Kuleczka 2022-03-13, 16:06
Znawca_Cipek napisał/a:

Wiadomo.Nick zobowiązuje...Pewnie bycie tłustą świnią też jest wg ciebie w porządku...

Bitch, mam niedowagę. Ale fajnie tak celować ślepakami, byle komuś przykrość sprawić?

Znawca_Cipek napisał/a:

Wybornie, doskonale, albo doskonale wybornie!

No szczerze wątpię, gdyż Twoja próba "obrazy" była absolutnie nie trafiona ale może jesteś za głupi, by satysfakcję przynosiły Ci logiczne wyniki
Zgłoś
Tsubasa 2022-03-13, 21:47 1

Kuleczka napisał/a:

No szczerze wątpię, gdyż Twoja próba "obrazy" była absolutnie nie trafiona ale może jesteś za głupi, by satysfakcję przynosiły Ci logiczne wyniki

Nie obrażając, ale kula daje fula
Zgłoś
marcino_zly 2022-03-13, 22:55 1
Zgłoś
Figlarz_ 2022-03-13, 23:56 1
Zgłoś
Kuleczka 2022-03-14, 0:33 1
Zgłoś
Janko 2022-03-14, 9:19
Zgłoś
marcino_zly 2022-03-14, 20:35
Zgłoś
Tsubasa 2022-03-15, 22:58
Kuleczka napisał/a:

Powiem ci że odkrycie Kuli zrobiło mi dzisiejszy wieczór.

Polecam się na przyszłość!

Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem