Że też nic nie wspomniał jak jeszcze kilkanaście lat temu kwitł handel ze Stanami ... no ale wtedy to "nasi" byli po drugiej stronie...a my jeździliśmy tam (Irak) budować drogi, domy itp....no i uczyliśmy ich jak pędzić bimber....
Odpowiedzcie mi na pytanie; Jak przedstawiciele takiego międzynarodowego nauczyciela demokracji jakim są Stany Zdjenoczone Ameryki Północnej, mają czelność wyjść w środku czyjegoś przemówienia. Mnie uczono, że istotą demorkacji jest poszanowanie dla czyjejś wypowiedzi, nawet tej z pozoru głupiej lub skrajnie sprzecznej z naszymi poglądami.
Hehe, wsadził kij w mrowisko

oni to dopiero uprawiają propagandę.
Ech ten irański bullshit.
Ps. Ma ciekawe nazwisko
@Robster rzecz w tym, że żaden inteligentny człowiek nie opiera swoich osądów na wierze w czyjeś słowa. Prawda jest uniwersalna, zupełnie nie zależna od sympatii religijnych, politycznych czy kulturowych.
A osądy opiera się na faktach, sprawdzając ich wiarygodność. Nie chcę rozwijać tematu WTC, ale według mnie wiarygodność oficjalnej wersji jest żałośnie niska. A faktów potwierdzających zbrodniczą działalność Izraela i USA jest aż za dużo.
Więc możecie oczywiście tłumaczyć sobie na wszelkie sposoby zbrodnicze działania na bliskim wschodzie, łykać wojenną propagandę. Ale jak to dotknie nas, to nawet nie próbujcie szukać poparcia na świecie. Tam też będą łykać propagandę według której będziecie- antysemitami, warchołami, leniami, rasistami, ksenofobami, znajdzie się zaraz tysiące filmików jak jakiś Polak bije żonę, jak używa jej jako wołu na polu (była taka sprawa) i w pięć minut zrobią z Was zwierzaki zasługujące na śmierć, ludzi gorszej kategorii. Mnie taka wizja nieco przeraża, a przecież podobny scenariusz jest już realizowany, doskonale przećwiczony tyle, że na kimś innym.
konto usunięte
2012-07-10, 17:11
nic nie dzieje sie bez przyczyny
Niektórzy użytkownicy Sadistica są naprawdę ciężko upośledzeni.
ONZ: Wpuśćcie naszych inspektorów i udowodnijcie, że nie budujecie broni atomowej.
IRAN: Jude-USA urządziło 9.11!
Sadistic: O, cholerne Jude-USA!!!
konto usunięte
2012-07-10, 17:36
biedaczek.. pewnie nie długo popełni "samobójstwo"
konto usunięte
2012-07-10, 17:53
"11. września- niewygodne fakty" - tyle w temacie zamachów na WTC, kto nie oglądał, niech sprawdzi. Jak mówi poeta "połknąłem wiele kłamstw, żeby teraz nimi rzygać". Pozdro dla rozsądnych i myślących