Piwko i uśmiech dla Jurka
Skoro ciało zostało skremowane, a więc zwęglone doszczętne, to nie powinno być rygoru odnośnie wyrzucenia prochów gdziekolwiek (przecież nie gnije itd); ale w kraju nadal lobbing kościelny ma się dobrze.
Teraz już wiadomo skąd Fantastico ma takie zajebiste opisy.
konto usunięte
2017-06-02, 13:48
Od kilku lat mieszkam na strasznym wyp🤬dowie. Wyp🤬dów ma to do siebie że kelcha jest władzą absolutną, owszem ludzie pomstują na czarnego bo gmina bardzo biedna a ten ciągnie gruba kasę od swoich owieczek za każdy obrządek. Jako że nie jestem wierzący to nie łażę co niedziele do boskiej filii urzędu skarbowego ale katabas potrafił sobie to finansowo odrobić. Dwa lata temu nagle zmarła moja Matka, zgodnie z jej wolą została skremowana. Pomijając fakt że za sam pogrzeb trzeba było zapłacić 1200 to w momencie kiedy czarny dowiedział się że zwłoki będą kremowane nalegał że trzeba zrobić najpierw pogrzeb z trumną a potem możemy kremować. To było już za wiele i dostałem szału, z🤬butałem czarną wesz na funty, zapytałem czy ma ochotę na promowanie swojego miłosierdzia w lokalnych mediach i problem się rozwiązał. Mam tylko jedną smutną refleksję, ile ludzi pokornie znosi i toleruje takie zachowania tylko dlatego że czują respekt do do tej czarnej mafii...
Ps. Jako że to wiocha to znaleźli się tacy dla których moje zachowanie było karygodne, usłyszałem nawet że sam zostanę pochowany w niepoświęconej ziemi... Oby tak było.
Zwolennikom wysypywania prochów do rzek itd polecam poczytać o rzecze Ganges ;d
Zalogowałem się żeby dać piwo. A więc: Piwo!