Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:25
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2017-06-02, 8:28 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
TT4 2017-06-02, 8:37 51
Zgłoś
jerry280 2017-06-02, 8:51 2
Piwko i uśmiech dla Jurka
Zgłoś
parolpl 2017-06-02, 9:54 15
Skoro ciało zostało skremowane, a więc zwęglone doszczętne, to nie powinno być rygoru odnośnie wyrzucenia prochów gdziekolwiek (przecież nie gnije itd); ale w kraju nadal lobbing kościelny ma się dobrze.
Zgłoś
qwerty1234567890 2017-06-02, 13:06 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Podporucznik_Bao_Bao 2017-06-02, 13:30 17
Zgłoś
mietas12 2017-06-02, 13:38 3
Teraz już wiadomo skąd Fantastico ma takie zajebiste opisy.
Zgłoś
wonder_woman 2017-06-02, 13:40
Zgłoś
konto usunięte 2017-06-02, 13:48 10
Od kilku lat mieszkam na strasznym wyp🤬dowie. Wyp🤬dów ma to do siebie że kelcha jest władzą absolutną, owszem ludzie pomstują na czarnego bo gmina bardzo biedna a ten ciągnie gruba kasę od swoich owieczek za każdy obrządek. Jako że nie jestem wierzący to nie łażę co niedziele do boskiej filii urzędu skarbowego ale katabas potrafił sobie to finansowo odrobić. Dwa lata temu nagle zmarła moja Matka, zgodnie z jej wolą została skremowana. Pomijając fakt że za sam pogrzeb trzeba było zapłacić 1200 to w momencie kiedy czarny dowiedział się że zwłoki będą kremowane nalegał że trzeba zrobić najpierw pogrzeb z trumną a potem możemy kremować. To było już za wiele i dostałem szału, z🤬butałem czarną wesz na funty, zapytałem czy ma ochotę na promowanie swojego miłosierdzia w lokalnych mediach i problem się rozwiązał. Mam tylko jedną smutną refleksję, ile ludzi pokornie znosi i toleruje takie zachowania tylko dlatego że czują respekt do do tej czarnej mafii...

Ps. Jako że to wiocha to znaleźli się tacy dla których moje zachowanie było karygodne, usłyszałem nawet że sam zostanę pochowany w niepoświęconej ziemi... Oby tak było.
Zgłoś
qwerty1234567890 2017-06-02, 14:04 5
Zgłoś
Podporucznik_Bao_Bao 2017-06-02, 15:27 9
Zgłoś
angeloparty 2017-06-02, 15:31
Zwolennikom wysypywania prochów do rzek itd polecam poczytać o rzecze Ganges ;d
Zgłoś
PegasiBierzeWDupe 2017-06-02, 15:41
Zalogowałem się żeby dać piwo. A więc: Piwo!
Zgłoś
milox 2017-06-02, 16:25 7
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem