ja aż tak odległych czasów nie pamiętam, ale podobno dawniej wmawiano małolatom, że jak przejadą pokrzywą po udach między nogami i będzie parzyć to znaczy, że mają zgrabne nogi i podlotki żeby udowodnić, że mają jak głupie dawały sobie po udach pokrzywami jeździć

nowynick
Kto za młodu nie wrzucił kogoś w pokrzywy, albo sam nie został wrzucony - przegrał życie
Kto za młodu nie wrzucił kogoś w pokrzywy, albo sam nie został wrzucony - przegrał życie

No kiedyś za łepka na rowerze wj🤬em się do rowu pełnego pokrzyw. Tego uczucia nie da się opisać coś wspaniałego

podpis użytkownika
"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"
Mnie kiedyś ojciec strollował dał mi pokrzywę masz trzymaj a sam miał w łapie tą nieparzącą z białymi kulkami.
To nie jest przyjemne uczucie kiedy w samych krótkich spodenkach chodzisz po belce i nagle upadasz w krzaki w pokrzywami. Bolało w c🤬j .
To nie jest przyjemne uczucie kiedy w samych krótkich spodenkach chodzisz po belce i nagle upadasz w krzaki w pokrzywami. Bolało w c🤬j .
Mówcie co chcecie ale pierwszą rośliną którą dziecko zapamiętuje na zawsze to pokrzywa, do dzisiaj mnie odbyt szczypie
A kłótnie o to, kto pójdzie po piłkę pamiętacie?
Ach, to były czasy
Choć, co do tego pierwszego, nie mam pewności..."

Ach, to były czasy

podpis użytkownika
"Są tylko dwie rzeczy nieskończone: kosmos i ludzka głupota...Choć, co do tego pierwszego, nie mam pewności..."
longlong7 napisał/a:
Mówcie co chcecie ale pierwszą rośliną którą dziecko zapamiętuje na zawsze to pokrzywa, do dzisiaj mnie odbyt szczypie
no na to żeby sobie ją w dupę wsadzić jakoś nie wpadłem...

D3Ton napisał/a:
A kłótnie o to, kto pójdzie po piłkę pamiętacie?
![]()
Ach, to były czasy![]()
jak kto? Prawo Pascala kto wykopał zap🤬la!
Moja córka tak samo płakała jak jej skleiłem kropelką dwa paluszki, kciuka ze wskazującym

@up
aż taki miała słaby chwyt?
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
aż taki miała słaby chwyt?

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

EdmundKemper
"Pokrzywa i oset to dwa przekleństwa dzieciństwa."
A teraz przekleństwem jest ostropest
"Pokrzywa i oset to dwa przekleństwa dzieciństwa."
A teraz przekleństwem jest ostropest