Właśnie mija 6 rocznica podwyższenia stawki VAT do 23% na 3 lata.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Po prawdzie to minęła 1 stycznia, ale niech Ci będzie...
konto usunięte
2017-02-21, 10:02
Moja kobita od 4 lat ma 29
Jakoś nowa władza nie kwapi się z jej obniżeniem.
Daj znać jak będą złote gody
@BKKW nowa władza jedynie dołożyła nowe podatki. Dojdą jeszcze kolejne, nie martw sie.
konto usunięte
2017-02-21, 17:15
Chociaż tak się trochę zwraca płacenie patolom za płodzenie niemieckich robotników.
podpis użytkownika
All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
jakoś PIS się nie śpieszy z obniżką.
Oj tam oj tam, co to jest 1%

Teraz to dopiero kradno! 500+ na patologie i pijaństwo! Na kościoły abonamenty zabierajo biednym uczciwym obrońcom demokracji
T0B1
2017-02-21, 18:21
Pozdrawiam ludzi, którzy wierzyli w te "na 3 lata".
podpis użytkownika
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
konto usunięte
2017-02-21, 19:12
konto usunięte
2017-02-21, 19:29
Jako lewak jestem za obniżeniem VATu, ten podatek od konsumpcji to podatek typowo prawicowy. Jest płaski i w zasadzie regresywny, płacą go w większym stopniu biedni niż bogaci. Wysokie podatki od konsumpcji wprowadzają obecnie tacy ludzie jak Victor Orban, a kiedyś w ten sposób koszta przerzucała na biednych Margaret Thatcher (jej rząd podwoił stawkę VATu w 1979 roku).