👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Aż mnie p🤬a zabolała! Jak można coś włożyć do pęcherza? :O Ta druga dobra, 17 lat
w tak młodym wieku już takich zabaw potrzebuje
zwykły sex jej nie wystarcza ;p

he he. To WSZ w Płocku na ul. Medycznej. Oddział urologiczny. Jest tam cała gablota takich przedmiotów. Te wężyki w rzeczywistości są niemałe
pisage napisał/a:
he he. To WSZ w Płocku na ul. Medycznej. Oddział urologiczny. Jest tam cała gablota takich przedmiotów. Te wężyki w rzeczywistości są niemałe
byłeś i wiesz z doświadczenia, czy też przeglądasz wykop zdradziecki Gauganie ?
Na Hardzie w odpowiednich działach nie takie rzeczy ludzie sobie "wkładają", zapraszamy na harda
.

opossun napisał/a:
Aż mnie p🤬a zabolała! Jak można coś włożyć do pęcherza? :O Ta druga dobra, 17 lat
Zwykłem seksem wiele nie zarobi na showupach, przecież musi mieć na nowe buty

Z termometrem jeszcze można próbować tłumaczyć się przed rodzicami (w końcu są odbytnicze, więc czemu nie waginalne ;p ), ale wężyk akwariowy to już inna bajka

DR_DRE napisał/a:
byłeś i wiesz z doświadczenia, czy też przeglądasz wykop zdradziecki Gauganie ?
Byłem i widziałem to na własne oczy. Moja praca polega na jeżdżeniu po szpitalach i WSZ w Płocku odwiedzam regularnie. Tak więc Gauganem może i jestem, ale wykopu nie przeglądam.
opossun napisał/a:
Maleńka, jesteś szalona!

Ta rurka na trzecim zdj posłużyła "choremu" , czyli facetowi. Ja się pytam - JAK ?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie