Aż mnie p🤬a zabolała! Jak można coś włożyć do pęcherza? :O Ta druga dobra, 17 lat
w tak młodym wieku już takich zabaw potrzebuje
zwykły sex jej nie wystarcza ;p

he he. To WSZ w Płocku na ul. Medycznej. Oddział urologiczny. Jest tam cała gablota takich przedmiotów. Te wężyki w rzeczywistości są niemałe
podpis użytkownika
Jeżeli na samym początku idea nie wydaje się absurdalna, nie ma dla niej żadnej nadziei. - Albert Einstein
pisage napisał/a:
he he. To WSZ w Płocku na ul. Medycznej. Oddział urologiczny. Jest tam cała gablota takich przedmiotów. Te wężyki w rzeczywistości są niemałe
byłeś i wiesz z doświadczenia, czy też przeglądasz wykop zdradziecki Gauganie ?
Na Hardzie w odpowiednich działach nie takie rzeczy ludzie sobie "wkładają", zapraszamy na harda
.
"Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"

podpis użytkownika
Świat bez muzyki? To nie dla mnie."Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"

Na hardzie to nie wkladaja, tylko wierca wkretarkami dziurki w k🤬sie

Hrodgar napisał/a:
Na Hardzie w odpowiednich działach nie takie rzeczy ludzie sobie "wkładają", zapraszamy na harda
.
A ty k🤬a jakiś gospodarz tego harda jesteś?

opossun napisał/a:
Aż mnie p🤬a zabolała! Jak można coś włożyć do pęcherza? :O Ta druga dobra, 17 lat
Zwykłem seksem wiele nie zarobi na showupach, przecież musi mieć na nowe buty

Z termometrem jeszcze można próbować tłumaczyć się przed rodzicami (w końcu są odbytnicze, więc czemu nie waginalne ;p ), ale wężyk akwariowy to już inna bajka

podpis użytkownika
sadistic.pl/uzytkownik/DiKarpio,407866
DR_DRE napisał/a:
byłeś i wiesz z doświadczenia, czy też przeglądasz wykop zdradziecki Gauganie ?
Byłem i widziałem to na własne oczy. Moja praca polega na jeżdżeniu po szpitalach i WSZ w Płocku odwiedzam regularnie. Tak więc Gauganem może i jestem, ale wykopu nie przeglądam.
podpis użytkownika
Jeżeli na samym początku idea nie wydaje się absurdalna, nie ma dla niej żadnej nadziei. - Albert Einstein
opossun napisał/a:
Maleńka, jesteś szalona!

Ta rurka na trzecim zdj posłużyła "choremu" , czyli facetowi. Ja się pytam - JAK ?