Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Mocna brama, z 30 ludzi nie mogło jej ruszyć. Ma ktoś namiary na producenta?
Chyba mocna ruska glowa dziecka

No też jestem ciekaw . Dobrze napęd trzyma

A wystarczyłoby wyrwać przewód zasilający od silnika.
No niestety, ale odłączenie zasilania nic by nie dało. Brama byłaby nadal nie do ruszenia (jeśli po odcięciu zasilania mozna by było otworzyć bramę, to zrobiłby tak każy złodziej)
Do odbezpieczenia autoamtu niezbędny jest odpwiedni klucz

Brama nie ma tutaj żadnego znaczenia. Trzyma automat, czyli naped bramy. On jest cięzki do ruszenia

podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?A wystarczyłoby wyrwać przewód zasilający od silnika.
Ciekawy jestem jak skoro to jest dobrze zabezpieczone ? Swoją drogą nawet jakby przody były na wierzchu to ich nie wyrwiesz od tak.
No niestety, ale odłączenie zasilania nic by nie dało. Brama byłaby nadal nie do ruszenia (jeśli po odcięciu zasilania mozna by było otworzyć bramę, to zrobiłby tak każy złodziej)
Do odbezpieczenia autoamtu niezbędny jest odpwiedni klucz
Brama nie ma tutaj żadnego znaczenia. Trzyma automat, czyli naped bramy. On jest cięzki do ruszenia
Moja brama ma taką rączkę w obudowie, trzeba ją podważyć i odciągnąć co spowoduje odsuniecie napędu i bramę można przesuwać.
A wystarczyłoby wyrwać przewód zasilający od silnika.
Wystarczyłoby wysprzęglić napęd bramy, ale ty chyba lubisz kopać w betonowym fundamencie napędu żeby dobrać się do kabla

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie