👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Najgłupszy manewr obronny ever, co on chciał osiągnąć?. Chyba zachwyt i uznanie na sadistic.
romek134 napisał/a:
głupol, ciśnienie sprawdzać bez manometru?
Sprawdzał czy felga prosta.
Nie mógł się zdecydować czy jest wyznawcą ruchu prawo czy lewostronnego
Zawsze myślałem że te motory mają Abs a te skur....potrafią obejść cały system.
pamiętajcie dzieci, tylni hamulec naciskamy w 70%, a przedni maksymalnie do 30%, a jak nie to sobie te głupie łby roz🤬biecie
PsychoSzPanek napisał/a:
pamiętajcie dzieci, tylni hamulec naciskamy w 70%, a przedni maksymalnie do 30%, a jak nie to sobie te głupie łby roz🤬biecie
chyba na odwrót podczas hamowania chciałeś powiedzieć. Chłop tu po prostu zanim nacisnął tylni hamulec to zabetonował przedni i dlatego stanął, jakby od początku spróbował 70/30 to bylby dalej na kołach(swoich albo ciężarówki)
PsychoSzPanek napisał/a:
Co to znaczy do 30 procent Ty głupi jesteś? Roboczy w jednośladach to jest przód czy tył?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie