📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:58

Katie w wielu tematach pisze o sobie w liczbie mnogiej
To się chyba osobowością wieloraką nazywa
Czasem się nawet nazywa narodem

Justynka99 napisał/a:
Katie w wielu tematach pisze o sobie w liczbie mnogiej To się chyba osobowością wieloraką nazywa Czasem się nawet nazywa narodem
Czasem zdarza mi się przypominać debilom że są debilami.
Tobie też przypominam

Katie napisał/a:
Czasem zdarza mi się przypominać debilom że są debilami.
Tobie też przypominam
A uzgadniasz wcześniej takie stanowisko z pozostałymi wcieleniami? Chciałabym zobaczyć taką zażartą dyskusję.

Andre1945 napisał/a:
...ale dostają pie**olca, bo piesiowi krzywda się stała.
Jaka znowu krzywda?
Że do wody wpadł?
AdekCBR napisał/a:
No właśnie widac jaki jesteś wrażliwy skoro cie zwykły sadolowy komentarz zapiekł po cipce
Dobra gościu, idź już spać. Nikt Cię nie lubi twardzielu

Zakochani w piesełkach, o ile macie powyżej 10-15 lat, to jesteście zwykłe cioty i zoofile.
Co to za przyrównywanie ludzi, do bydła i nierogacizny. Jak masz matkę sukę psa bo się goni, twoja sprawa, ale nie każdy tak ma.
razak napisał/a:
daj znaka jak matka ci zdechnie postawie całą krate
Co to za przyrównywanie ludzi, do bydła i nierogacizny. Jak masz matkę sukę psa bo się goni, twoja sprawa, ale nie każdy tak ma.
janlew napisał/a:
Zakochani w piesełkach, o ile macie powyżej 10-15 lat, to jesteście zwykłe cioty i zoofile.
fajnie jakby twoja też zdechła jak coś.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie