podpis użytkownika
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
podpis użytkownika
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówUtopił się? bo nie wiem czy dać piwo
podpis użytkownika
poker better than lifepodpis użytkownika
forza nostra leggedaj znaka jak matka ci zdechnie postawie całą krate
Ojej-jejku, bo piesek wpadł do przerębli. Wujek cytował ci manifę PETy w przerwach pomiędzy ostrymi sesjami analnymi?
I nie zapomnij zapłakać całej klawiatury.
podpis użytkownika
poker better than lifeNikt mnie nie r🤬ał...Nie mierz wszystkich swoją miarą. Nie mam pojęcia co w moim życiu wpłynęło na to, że jeśli chodzi o cierpienie zwierząt jestem bardziej wrażliwy. Może mój mądry mózg z automatu koduje, że ludzie to k🤬y i np ludzka krzywda nie wywiera u mnie żadnych emocji... Ten twój komentarz już jest tak powielany, że chyba tylko jeszcze ciebie to bawi. Wymyśl coś nowego swojego "sadolu"
Nikt mnie nie r🤬ał...Nie mierz wszystkich swoją miarą. Nie mam pojęcia co w moim życiu wpłynęło na to, że jeśli chodzi o cierpienie zwierząt jestem bardziej wrażliwy. Może mój mądry mózg z automatu koduje, że ludzie to k🤬y i np ludzka krzywda nie wywiera u mnie żadnych emocji... Ten twój komentarz już jest tak powielany, że chyba tylko jeszcze ciebie to bawi. Wymyśl coś nowego swojego "sadolu"