Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Tony_Zanęty 2025-01-23, 0:31
xdrt napisał/a:

Może uszczelka pod głowicą poszła, silnik się gotował i chciał po drodze dolać wody na szybko bez czekania, aż ostygnie.

To teraz będzie wiedział, że lepiej poczekać, aż ostygnie.
Zgłoś
An82 2025-01-23, 1:08 2
213213 napisał/a:

miał ktoś takie doświadczenie i mógłby opisać ze szczegółami jak się wtedy czuł?

Na wlasne oczy widzialem cos takiego z przegrzaną ładowarką w kopalni, kilometr pod ziemią, kumplowi się zagotowala, a że nerwus to z k🤬ami wysiadl i zaczął grzebać...zdjął z siebie koszulę razem ze skórą z całej ręki....jeden plus, ze mu nerwy od razu przeszły, wiem tez jak się czuł, jak j🤬y debil.
Zgłoś
F................n 2025-01-23, 2:01 3
213213 napisał/a:

miał ktoś takie doświadczenie i mógłby opisać ze szczegółami jak się wtedy czuł?

Na parkingu mądrala w Audi tak zrobił zamiast odkręcić zbiornik wyruwnawczy dostał takim gejzerem z płynu chłodniczego w szyję i twarz. Morda czerwona a z szyi zniknął naskurek nie krzyczał, stał zgięty z rospostartymi rękami i się cały trząsł. Jak wrucił ze szpitala po 3 tygodniach to wyglądał jak Fredy Kruger. Po 4 przeszczepach skóry dopiero opowiedział jak bolało że ból był taki że nie mugł krzyczeć z bólu. Do tej pory nawet do kuchenki nie podchodzi żeby coś zagotować. Ale ma to swoje plusy i zalety, nie musi się już golić i przycinać brwi. No i żadna go o alimenty nie poda.
Zgłoś
Gieros35 2025-01-23, 3:14 4
Borsuk126 napisał/a:

Wszędzie Ci Ukraińcy

Widzę, że w ogóle nie rozumiesz, kiedy ,,ci" piszemy z wielkiej litery. Wracaj do podstawówki.
Zgłoś
JebacPis100procent 2025-01-23, 4:55 1
FulTun napisał/a:

Na parkingu mądrala w Audi tak zrobił zamiast odkręcić zbiornik wyruwnawczy dostał takim gejzerem z płynu chłodniczego w szyję i twarz. Morda czerwona a z szyi zniknął naskurek nie krzyczał, stał zgięty z rospostartymi rękami i się cały trząsł. Jak wrucił ze szpitala po 3 tygodniach to wyglądał jak Fredy Kruger. Po 4 przeszczepach skóry dopiero opowiedział jak bolało że ból był taki że nie mugł krzyczeć z bólu. Do tej pory nawet do kuchenki nie podchodzi żeby coś zagotować. Ale ma to swoje plusy i zalety, nie musi się już golić i przycinać brwi. No i żadna go o alimenty nie poda.

Dzięki za historię ale weź popracuj nad ortografią albo używaj autokorekty chociaż.
Zgłoś
Adiczek 2025-01-23, 6:43
pfefe napisał/a:

W ogóle po kiego c🤬ja on ten korek odkręcał?

Studził zapał silnika🤣
Zgłoś
MYKELE 2025-01-23, 10:02 2
PowerBoBass napisał/a:

Jasne, woda wyp🤬ala z takim ciśnieniem i temperaturą, że połowa zamienia się w niezbyt groźną parę, a druga połowa nabierając prędkości w powietrzu szybko się schładza i też nie czyni spustoszeń. Miałem taką sytuację na autostradzie w miejscu, gdzie nie można się zatrzymywać, z głupoty i w obawie przed mandatem szybko odkręciłem korek na przegrzanym silniku, dostałem oparami i wodą (tak, była to tylko woda, nie wiem jak z płynem) po ryju, szyi, rękach i dłoniach i nic mi nie było, choć pierwsza myśl była taka, że już będę strupkiem do końca życia. Fizyka... czasem bywa przychylna.

A później cię wyr🤬ali i się zesrałeś słysząc budzik by zap🤬lać do szkoły
Zgłoś
Palikuty 2025-01-23, 11:08
Lata temu, w służbowym dużym fiacie kombi, wielokrotnie odkręcałem korek żeby dolać wody do chłodnicy. Auto regularnie się przegrzewało i kiedy widziałem strużkę pary tryskającą spod maski to stawałem, odkręcałem korek i wlewałem wodę którą miałem w bagażniku.
Z początku trochę odczekiwałem, ale później robiłem to z marszu. Korek trzeba było odkręcić tylko trochę, żeby zeszło ciśnienie a jak przestało syczeć, to do końca.
Nigdy nic się nie stało, choć prawdą jest że część ciśnienia ulatywała wcześniej z jakiejś nieszczelności.
Zgłoś
BękartProboszcza 2025-01-23, 11:55 2
PowerBoBass napisał/a:

Jasne, woda wyp🤬ala z takim ciśnieniem i temperaturą, że połowa zamienia się w niezbyt groźną parę, a druga połowa nabierając prędkości w powietrzu szybko się schładza i też nie czyni spustoszeń. Miałem taką sytuację na autostradzie w miejscu, gdzie nie można się zatrzymywać, z głupoty i w obawie przed mandatem szybko odkręciłem korek na przegrzanym silniku, dostałem oparami i wodą (tak, była to tylko woda, nie wiem jak z płynem) po ryju, szyi, rękach i dłoniach i nic mi nie było, choć pierwsza myśl była taka, że już będę strupkiem do końca życia. Fizyka... czasem bywa przychylna.

Ale k🤬a bajki zapodajesz bracia Grimm mają na noc , mi tylko lekko rozszczelnił się kruciec przy chłodnicy w momencie sprawdzania nieszczelnosci intercoolera i skóra na ręce na drugi dzień poszła się walić. Goiło się to kurewsko długo.Fizyka dla ciebie na pewno nie była przychylna bo na bank miałeś z niej pałe no chyba że nauczyciel z fizyki miał pałe w twoim dupsku.
Zgłoś
Janko 2025-01-23, 13:22 1
Steven_Seagull napisał/a:

Widać, że to na jakimś odludziu. Teraz wystarczy łopata, trochę wapna i można go zakopać na miejscu, żeby zaoszczędzić na transporcie zwłok. Chociaż od tego raczej nie umarł. W takim razie żywcem go do piachu...Chyba naoglądałem się za dużo filmów 😵‍💫

Takie Auto zakopać na odludziu to w c🤬j roboty🤣
Zgłoś
gabriel0 2025-01-23, 13:40
pfefe napisał/a:

W ogóle po kiego c🤬ja on ten korek odkręcał?

Żeby zmniejszyć ciśnienie w układzie, co doprowadza do odparowania cieczy i wylatuje z hukiem. Jak byś tego nie zrobił, zawsze skończysz poparzony.

podpis użytkownika

Rybka chwyciła spławik
Zgłoś
kubaska5 2025-01-23, 15:46
Opalony do trzeciego stopnia debil
Zgłoś
F................n 2025-01-23, 16:45
JebacPis100procent napisał/a:

Dzięki za historię ale weź popracuj nad ortografią albo używaj autokorekty chociaż.

Dziękuję bardzo za spostrzeżenie, nie omieszkam uwzględnić tego przy wypadku osoby postronnej potrzebujuącej nagłej pomocy mówiąc - mam probleby z ortografią więc by nie paść wytykom znajdź se kogoś innego najlepiej z dyplomem polittologi czy jak tam Wasz ten syf miejszości nazywa w mniejszości Ukraińskiej i wyp🤬alaj. Ende.
A tak za nawiasem niech Ruski Wam wjadą po całości. I wyp🤬alać. To mój ostatni wpis i chór wam grał.
Zgłoś
Sramnawas 2025-01-23, 21:30 1
213213 napisał/a:

Na szybkości tak wcale oparzenie para pod ciśnieniem nie zostawia blizn, ale k🤬a boli piecze przez 4 dni goji się szybko po tygodniu tylko zaczerwieniona skóra po miesiącu normalnie wygląda,byłem świadomy że nie powinno się odkręcać,ale kuźwa głupota była silniejsza więc odkręciłem wyj🤬o tak jak na filmie w ryj !!było ciepłe lato korek i się zagotowalo ech ,
Zgłoś
ufok 2025-01-23, 22:55 1
JebacPis100procent napisał/a:

Wolałbym chyba jednak wrzątek na oczy niż zobaczyć na raz tyle błędów. Chyba tylko w słowie Chorzów da się zorbić ich więcej. Nawet Nokia 3210 miała korektę błędów.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie