Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Adiczek 2025-01-22, 20:38 17
Żadna nowość,tatko milion razy powtarzał, mało tego na korku zazwyczaj widnieje napis,no ale po idiocie nie spodziewałem się cudu
Zgłoś
pfefe 2025-01-22, 21:12 5
Adiczek napisał/a:

Żadna nowość,tatko milion razy powtarzał, mało tego na korku zazwyczaj widnieje napis,no ale po idiocie nie spodziewałem się cudu

W ogóle po kiego c🤬ja on ten korek odkręcał?
Zgłoś
F................n 2025-01-22, 21:14 1
Zgłoś
pazuzu 2025-01-22, 21:14 1
Po co odkręcać korek na gorącym silniku?
Zgłoś
Fzhut 2025-01-22, 21:41 1
Ciekawski a na filmie nic ciekawego.
Zgłoś
paniczmax 2025-01-22, 21:57 25
pazuzu napisał/a:

Po co odkręcać korek na gorącym silniku?

jak chcesz się szybko poparzyć to całkiem dobry sposób
Zgłoś
Borsuk126 2025-01-22, 21:57
Wszędzie Ci Ukraińcy
Zgłoś
smc 2025-01-22, 21:58 2
Widząc obudowę filtra powietrza podejrzewam gaźnik, czyli jstara motoryzacja, wièc jakaś kacapia lub okolice.

Gdyby umiał czytać, lub znał kogoś, kto umie, wiedziałbyś, że nie odkręcą się korka chłodnicy gorącego silnika...
Zgłoś
F................n 2025-01-22, 22:21 1
@pfefe: W ogóle po kiego c🤬ja on ten korek odkręcał?
Wjeżdżali na terytorium Indian
Zgłoś
xdrt 2025-01-22, 23:10 1
pfefe napisał/a:

W ogóle po kiego c🤬ja on ten korek odkręcał?

Może uszczelka pod głowicą poszła, silnik się gotował i chciał po drodze dolać wody na szybko bez czekania, aż ostygnie.
Zgłoś
Steven_Seagull 2025-01-22, 23:33
Widać, że to na jakimś odludziu. Teraz wystarczy łopata, trochę wapna i można go zakopać na miejscu, żeby zaoszczędzić na transporcie zwłok. Chociaż od tego raczej nie umarł. W takim razie żywcem go do piachu...Chyba naoglądałem się za dużo filmów 😵‍💫
Zgłoś
213213 2025-01-22, 23:37
miał ktoś takie doświadczenie i mógłby opisać ze szczegółami jak się wtedy czuł?
Zgłoś
kreska90 2025-01-22, 23:39
Delikatnie przez szmatkę, żeby paluszków nie poparzyć
Zgłoś
~PowerBoBass 2025-01-23, 0:31 6
213213 napisał/a:

miał ktoś takie doświadczenie i mógłby opisać ze szczegółami jak się wtedy czuł?

Jasne, woda wyp🤬ala z takim ciśnieniem i temperaturą, że połowa zamienia się w niezbyt groźną parę, a druga połowa nabierając prędkości w powietrzu szybko się schładza i też nie czyni spustoszeń. Miałem taką sytuację na autostradzie w miejscu, gdzie nie można się zatrzymywać, z głupoty i w obawie przed mandatem szybko odkręciłem korek na przegrzanym silniku, dostałem oparami i wodą (tak, była to tylko woda, nie wiem jak z płynem) po ryju, szyi, rękach i dłoniach i nic mi nie było, choć pierwsza myśl była taka, że już będę strupkiem do końca życia. Fizyka... czasem bywa przychylna.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie