👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Wydaje mi się że u nas w Polsce,to nie postawiliby go,bo by musieli dać cos za darmo.
Prędzej widzę jak na automacie będzie napisane 'Wrzuć 2zł,dostaneisz grę a jeśl iwygrasz dostaniesz ciasteczko'. Zajebisty pomysł zrobili,ale może dlatego to by u nas nie przeszło bo żadko u nas daje się coś za darmo,nawet jeśli to autoreklama.
Prędzej widzę jak na automacie będzie napisane 'Wrzuć 2zł,dostaneisz grę a jeśl iwygrasz dostaniesz ciasteczko'. Zajebisty pomysł zrobili,ale może dlatego to by u nas nie przeszło bo żadko u nas daje się coś za darmo,nawet jeśli to autoreklama.

Oni kłamią, pisza To be conti.... bla bla bla . NIE NIE BĘDZIE KONTYNUACJI. Ja czekam już od 17 lat na kontunuacje jednego filmików z internetu i nic! Nie ufam już im!

epickie zakończenie by było jak by w środku siedział koleś i on na poczekaniu wymyślał zadania a na koniecy z automatu wyszedł by... poza tym ludzie w Polsce by nie odeszli po zdobyciu jednej paczki. ale czego to człowiek nie zrobi żebby dostać "jedzenie" za darmoche.

Mi się wydaje, że oni nie wiedzieli co dostaną, stąd cała zabawa

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie