👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jeszcze mi powiedzcie, że wierzycie w to, że to są spontaniczne reakcje losowych ludzi...

ja rozumiem - oddawac poklon mamonie,
ale Ryzowym snackom za 2$ ?
ale Ryzowym snackom za 2$ ?

ten dźwięk.. fap fap fap fap ;P
mogliby zrobić wersję z shakeweight
to dopiero byłby 'challenge'
mogliby zrobić wersję z shakeweight

W Polsce znalazłby się student co by stworzył takie coś tylko o odpowiednich rozmiarach:
joemonster.org/filmy/41667/Student_w_czasie_sesji
W Polsce znalazłby się student co by stworzył takie coś tylko o odpowiednich rozmiarach: youtube.com/watch?v=ynjpOQdQPHI&feature=player_embedded
Czemu nie ma opcji edycji??
joemonster.org/filmy/41667/Student_w_czasie_sesji
W Polsce znalazłby się student co by stworzył takie coś tylko o odpowiednich rozmiarach: youtube.com/watch?v=ynjpOQdQPHI&feature=player_embedded
Mikla napisał/a:
Jest, ale nie dla wszystkich....
Czego ludzie nie zrobią żeby zdobyć pudełko ciastek. Zwykłemu polskiemu żulowi nie pozwoliła by na to jego duma "że co ja niby mam cisnąć guzik 5 tys. razy za pudełko ciastek!?" wiadomo w godzine żebrania zdobędzie tyle kasy że może sobie całą paletę kupić z dostawą do domu takiego badziewia.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie