Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
POPISowyNumer 2013-06-17, 0:15 2
Eee tam, już dawno znowelizowano ten przepis.

podpis użytkownika

KABUM!
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-17, 1:13 12
"Zbyt dosłownie czytasz słowo Pana" i jeszcze "Wyrwane z kontekstu". Także ten... pewnie jesteś jakimś niewiernym i złośliwym ateistą, kurde trochę jak ja.
Zgłoś
androgenius 2013-06-17, 6:43 5
Nie ma żadnego zgromadzenia ani żadnego pana. Kto ma obcięty członek ten zwykła p🤬da.

podpis użytkownika

Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
Zgłoś
capoeiramen 2013-06-17, 9:05 19
Chodzi o to, że np taki/a pan/i jak Annisław Grodzki nie wejdzie do zgromadzenia Pana?
Zgłoś
garota 2013-06-17, 11:20 1
A to suka...dlatego tak cisnęła. Nie chce żebym za nią do jakiegoś pana poszedł. Suka!!

Btw. Nasuwa się kawał na myśl.

Właściciel sadu idzie rano zrobić obchód, patrzy a tam na drzewie jakiś gościu jabłka kradnie.

podbija i krzyczy:

-Kto jesteś
Cisza

Sięga ręką i łapie to co akurat mógł, a były to jaja. Ściska i pyta:

-KTO JESTEŚ??

~ mhmmmhmhmhmmhmhmmmhm

WKurzony ściska z całej siły, kręci i pyta ponownie:

-KTO TY K🤬A JESTEŚ,MÓW BO JE URWĘ!!!!

~mhmhmhmhmhmmmmmm....JAAAAAAAAŚ!!! NIEMOWA!!!!!!!!!!!!!!
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-17, 18:58
Ksiądz ma być zdrowym człowiekiem, tyle w temacie, żadnego "wyrwane z kontekstu", ani "zbyt dosłownie czytasz". Jakoś mi się nie uśmiecha żeby mój spowiernik był pedałem.
Zgłoś
vajron 2013-06-17, 19:38 2
@up Dobrze, że Ci pedofilia nie przeszkadza bo byś nie miał gdzie się spowiadać.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-17, 20:27
@up Nie zesraj się tym swoim zajebistym argumentem xD Jakby pedofilia mi przeszkadzała to bym nawet z domu nie wychodził, bo zdarza się również w:
-szkolnictwie
-służbie zdrowia
-policji, etc.
w sumie to nawet randomowy gość na ulicy, którego mijasz codziennie idąc do pracy/szkoły/c🤬jwiegdzie może r🤬ać w dupala małe dzieci .
Zgłoś
Pizkes 2013-06-17, 22:35
BuSSioR napisał/a:

Ksiądz ma być zdrowym człowiekiem, tyle w temacie, żadnego "wyrwane z kontekstu", ani "zbyt dosłownie czytasz". Jakoś mi się nie uśmiecha żeby mój spowiernik był pedałem.

Spowiednik, nie spowiernik... ja p🤬lę. Jeżeli już chcesz, to może być powiernik.

Głupota ludzi nadal mnie zaskakuje.
Zgłoś
Ciba_i_Benis 2013-06-19, 2:10
Jestem wierzący, ale ten cytat mnie urzekł . A te kilka postów nade mną powinno iść w dupę
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-19, 3:46
@up
Szczególnie te o pedałach i pedofilach. Pierwsze rozumiem, ale z pedofilii to już chyba wyrosłeś, no chyba że odwracasz role z dzieciństwa?
Zgłoś
Slevin 2013-06-19, 4:14
dziwne te ż🤬duchy. zgniatać i ścinać nie, ale obrzezać tak.

chyba to prawo stworzyli bo robili to masowo, a potem w końcu doszli do kompromisu i dlatego zezwolili im tylko na ścinanie napletów...

podpis użytkownika

Ponieważ Niewidzialny Różowy Jednorożec jest niewidzialny, nie można dowieść, że nie istnieje.
Zgłoś
Sielik 2013-06-19, 8:43
Do już wiadomo skąd wzięły się kobiety Sadistica
Zgłoś
auliszek 2013-06-19, 9:09
Ja p🤬le, debata ekspercka jak zawsze rozpoczęta
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie