Konto usunięte
2012-11-27, 0:26
@Up Jak się nie podoba to znikaj stąd.
Ciary, ciary i jeszcze raz ciary. Super mashup, aż mi się ochota na oglądniecie jakiegoś filmu sci-fi wzięła
Prawie wszystko znam/kojarzę. Jest do tego jakaś lista filmów?
@3xup The song is the Glitch Mob remix "Monday," original by Nalepa.
Konto usunięte
2012-11-27, 1:11
@Up Naszukałem się tej nuty przez dobre 30 minut i już chciałem wstawić, a tu taka niemiła niespodzianka od ciebie

Shame on you!
Konto usunięte
2012-11-27, 10:39
TRON, Star Warsik, Matrix, Star Trek, Avatar, Robocop, Planeta Małp, Dzień Niepodległości, King Kong, Iron Man, Ja Robot, Batman, Powrót do przyszłości, Terminator, Park Jurajski, Pamięć absolutna, Obcy, Pojutrze, Faceci w czerni i w c🤬j innych których nie rozpoznałem. Krata piwska
Konto usunięte
2012-11-27, 15:00
Jeszcze daje sie zauważyc V jak Vendetta, Szósty zmysł, Moon, Prometeusz, Wojna Światów, Igrzyska Śmierci, W strone słońca, X-Men: Pierwsza Klasa, Inwazja: Bitwa o Los Angeles, Dystrykt 9, Wyspa, Transformers, Watchmen, Dzień w którym zatrzymała sie ziemia, E.T., Wall-E, Supermen, Incepcja, Jestem Legendą, Aeon Flux, Mgła, Hellboy, Łowca Androidów (ale głowy nie dam), A.I., Hulk, Ludzkie Dzieci, John Carter, Predator, Super 8, Kowboje kontra Obcy, Giganci ze Stali
Założe sie, że jest tego wiecej, ale nie rozpoznaje ;p
Niestety koledzy powyżej już wymienili większość, ale też moge dorzucić swoje 3 grosze: Avengers, Sędzia Dreed 3d, Speed Racer(chyba), Głebia, Piąty Element, 2012, Wodny Świat, THOR, Raport Mniejszości, Bliskie spotkanie trzeciego Stopnia.
Konto usunięte
2012-11-27, 23:08
Odyseja kosmiczna 2001, Metropolis, Zakazana planeta,
Bladerunner jak najbardziej
Loaloa napisał/a:
Oglądać bez dźwięku.
Nie mów nam k🤬o babilońska co mamy robić! Muza zajebista film jeszcze bardziej browar!!
Atlas chmur, Igrzyska śmierci, Pojutrze, The Prototype
podpis użytkownika
know the dark site of humor
Za mało Blade Runnera, moglby byc tez Ghost in the shell, Animatrix czy Akira. Gdzie wreszcie Dystrykt 9, Event Horizon, Czerwona Planeta czy Daybreakers albo Equilibrium?
Konto usunięte
2012-11-28, 15:46
Aż musiałem sobie obejrzeć Bitwe o Los Angeles! Dzieki !