👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak, jak już zgubię się w lesie albo Ruscy wywiozą mnie na Syberię będę pamiętał żeby zabrać ze sobą sreberko i baterię...
hipsterzy zaraz się tego naoglądają i będą tak szlugi pod szkołą odpalać....

ajeinot pacanie jeden to przecież szkoła podstawowa i lekcje fizyki. Jeżeli tym się podniecasz to gratuluje wiedzy. Przepływ elektronów powoduje wydzielanie się ciepła. Owo ciepło powoduje zapłon sreberka od gumy do żucia. Serio wam dziś trzeba podstawowe zasady fizyki wyjaśniać ??
McMenel napisał/a:
Przepływ elektronów powoduje wydzielanie się ciepła.
Jesteś pewien?
McMenel napisał/a:
ajeinot pacanie jeden to przecież szkoła podstawowa i lekcje fizyki. Jeżeli tym się podniecasz to gratuluje wiedzy. Przepływ elektronów powoduje wydzielanie się ciepła. Owo ciepło powoduje zapłon sreberka od gumy do żucia. Serio wam dziś trzeba podstawowe zasady fizyki wyjaśniać ??
Jak na razie w swojej wypowiedzi nie wyjaśniłeś ani jednego prawa fizyki

bardzo dobry patent dla każdego surwiwalowca, patent dosyć stary, dodam jeszcze że całość można obłożyć chusteczką higieniczną(najlepiej jedną warstwą) skręconą w miejscu wcięcia, dzięki temu możemu operować dłużej w celu wytworzenia zarzewia

Masz rację, czyli teraz prócz bateryjki, gum do żucia, super suchej podpałki, nożyczek jeszcze potrzebna chusteczka higieniczna. Surwiwal pełną gębą. Tylko kto ten plecak będzie za tobą nosił na tym surwiwalowaniu.
Zapomniałeś o laptopie, GPS, komórce, toporku, bidonie, gaciach na zmianę, karimacie, śpiworze, porcjach żarcia, namiocie i cholera wie o czym jeszcze.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie