Dla osób, które nawet na chwilę nie chcą się rozstawać z piwkiem.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:59
Ten oto wynalazek zakończył by ere "Co, ja tego nie zrobie?Potrzymaj browar"
Stary wynalazek stosowany przy stabilizacji kamery, ale te zastosowanie jest bardziej sensowne.
@up
a ja jedno. Poważnie...aż mi z tego powodu głupio
ale wynalazek przedni szkoda tylko, że i tak nie pomoże przy równoległej orientacji ciała względem podłoża (dla gimbusów - gleby)
a ja jedno. Poważnie...aż mi z tego powodu głupio
ale wynalazek przedni szkoda tylko, że i tak nie pomoże przy równoległej orientacji ciała względem podłoża (dla gimbusów - gleby)
@up & @up
A ja od sylwestra wypiłem już ze 150.. I kto tutaj musi się zaczynać martwić? :/
A ja od sylwestra wypiłem już ze 150.. I kto tutaj musi się zaczynać martwić? :/
pawel911 napisał/a:
Stary wynalazek stosowany przy stabilizacji kamery, ale te zastosowanie jest bardziej sensowne.
nie znasz się.
By wystabilizować takie piwo w realu, ramię powino mieć sprężyny, a piwo ciężarki by to ładnie stabilizować.
Co do tego ramienia co jest na filmie to jest zwykły, magic arm używany w fotografii i filmie.
żadem wynalazek, rekwizyt zrobiony z Manfrotto Magic Arm, zgoglujcie to sami zobaczycie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie