Oto co się dzieje z azotem w komorze próżniowej:
Fajnie, fajnie. Po co mi to wiedzieć?
Konto usunięte
2014-06-26, 17:10
Ty to dajesz na sadistica?
K🤬a dałem piwo przypadkiem
DanJ93 napisał/a:
Fajnie, fajnie. Po co mi to wiedzieć?
Za 2 miesiące szkoła i co za tym idzie na lekcji fizyki bądź chemii będziesz mógł dzięki mnie zaprezentować powyższy materiał. Dzięki temu dostaniesz plusa bądź pochwałę od nauczyciela. Na wywiadówce pani pochwali Twoją kreatywność co ucieszy Twoich rodziców. Może oddadzą Ci router do internetu
Nie podoba się to won nap🤬lać się młotkiem po głowie. Nikt nie będzie wstawiał materiałów na sadola pod wasze widzimisie.
Konto usunięte
2014-06-26, 18:50
DanJ93, Marvel2, TheByQ, koledzy - humaniści, widzę, trochę ścisłej wiedzy i to już za dużo dla ich "sophisticated" umysłów. Lepiej obejrzeć coś, co nie wymaga myślenia. Powodzenia w przyszłości, na kasie.
"Wściekły Azor w komorze gazowej..." Koniec internetów na dziś i spirytualii tez.
podpis użytkownika
Popieram KOD - Komitet Ochrony Dachowców
ciekawe co sie dzieje z cyganem w prozni...
Konto usunięte
2014-06-26, 19:37
Zawsze chciałem wiedzieć, co dzieje się z ciekłym azotem komorze próżniowej.
swampman napisał/a:
ciekawe co sie dzieje z cyganem w prozni...
Zamienia się w gówno.
maksymilian45 napisał/a:
Za 2 miesiące szkoła i co za tym idzie na lekcji fizyki bądź chemii będziesz mógł dzięki mnie zaprezentować powyższy materiał. Dzięki temu dostaniesz plusa bądź pochwałę od nauczyciela. Na wywiadówce pani pochwali Twoją kreatywność co ucieszy Twoich rodziców. Może oddadzą Ci router do internetu
Przepraszam Pana, ale szkołę ukończyłem 2 lata temu
Jednak dziękuję Panu bardzo, że jest Pan tak miły i pomaga Pan innym użytkownikom uzyskiwać wiedzę za którą mogą dostać plusa.
Router mam, nawet dwa
Pozdrawiam.
Konto usunięte
2014-06-26, 19:58
za ciekły azot w komorze próżniowej zawsze piwo
DanJ93 napisał/a:
Przepraszam Pana, ale szkołę ukończyłem 2 lata temu
Jednak dziękuję Panu bardzo, że jest Pan tak miły i pomaga Pan innym użytkownikom uzyskiwać wiedzę za którą mogę dodać plusa.
Router mam, nawet dwa
Pozdrawiam.
Dan, niestety nie uda ci się z tego wybrnąć. Ale próbować warto.
Konto usunięte
2014-06-26, 21:00
Sadistic bawi i uczy.
Piwko