Rasiści p🤬leni, ja im życzę wszystkiego dobrego i dużo ładnych dzieci.
Przy takiej mieszance genów, przyjdzie na świat kolejny piękny afrosovieticus.
Przy takiej mieszance genów, przyjdzie na świat kolejny piękny afrosovieticus.

Fajna młoda dupa ubrana w odświętny ubiór radzieckiej traktorzystki, wyrywana przez dwóch murzynów na Placu Czerwonym. Surrealizm pełną gębą

Ja p🤬le jak te kacapy zj🤬e łby mają. Ponad 70 lat pod komunistycznym bieda-butem terroru a ta gwiazdę radziecką nosi. To nie może być normalny naród, to jakiś bezmózgi gatunek jest.
Mzimu napisał/a:
Fajna młoda dupa ubrana w odświętny ubiór radzieckiej traktorzystki, wyrywana przez dwóch murzynów na Placu Czerwonym. Surrealizm pełną gębą
Abstrakcji sytuacji dodaje fakt, że wspomniana ów dupa jest z k🤬sem.
Mzimu napisał/a:
kris1978 napisał/a:
Ja p🤬le jak te kacapy zj🤬e łby mają. Ponad 70 lat pod komunistycznym bieda-butem terroru a ta gwiazdę radziecką nosi. To nie może być normalny naród, to jakiś bezmózgi gatunek jest.
Zacytuję klasyka: "A ty wiesz, co się dzieje w sercu prawdziwego komunisty, jak zobaczy dolara? "
Prof_Dr_Wiktor_Traktor napisał/a:
To dodaje smaczku...

smc napisał/a:
To dodaje smaczku...
K🤬a nie mogę. Chyba smaczku gówna, jak ci da laskę do ogarnięcia, po wyjęciu z twojej dupy
Tfu, zoofilia! Bardzo się na tych murzajach zawiodłam — jak można wyrywać kacapkę???
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.
Prof_Dr_Wiktor_Traktor napisał/a:
Po czym wnosisz?