Kolejny raz to powtarzam: genów się nie oszuka.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

K🤬a mać, ryj sam się śmieje
mam nadzieję, że makumba już nie pochodzi

Tak się mogą bawić, idealna eliminacja genów.
podpis użytkownika
sarna23dotcom.wordpress.com/kinowanie/
Ten moment, ten ułamek sekundy w którym spadasz i jednocześnie przeprowadzasz przemyślenia:
-k🤬a mogłem tego nie robić, zaraz p🤬lnę o glebę, a mogłem zostać w domu i spokojnie grać w bfa może nawet wbiłbym nową range, k🤬a dam rade jestem niczym p🤬lony kot i spadnę na cztery łapy, dam rade muszę się tylko przekręcić, trochę przekręcić, no odrobinę... jak to k🤬a nie dam rady!?! k🤬aaa to zaboli...
I wtem uderzasz różnymi częściami ciała o ziemie, w tym twoja kość ogonowa przejmuje 80% siły p🤬lnięcia które odbiera ci dech i jedyne co możesz z siebie wydusić przez kolejne kilkanaście sekund to płytkie, dławione ciężkim wymuszeniem podobne do wycia byka "yyyyy yyyyyy y".
-k🤬a mogłem tego nie robić, zaraz p🤬lnę o glebę, a mogłem zostać w domu i spokojnie grać w bfa może nawet wbiłbym nową range, k🤬a dam rade jestem niczym p🤬lony kot i spadnę na cztery łapy, dam rade muszę się tylko przekręcić, trochę przekręcić, no odrobinę... jak to k🤬a nie dam rady!?! k🤬aaa to zaboli...
I wtem uderzasz różnymi częściami ciała o ziemie, w tym twoja kość ogonowa przejmuje 80% siły p🤬lnięcia które odbiera ci dech i jedyne co możesz z siebie wydusić przez kolejne kilkanaście sekund to płytkie, dławione ciężkim wymuszeniem podobne do wycia byka "yyyyy yyyyyy y".
@up
Też się na schodach ruchomych bawiłeś?
Też się na schodach ruchomych bawiłeś?
podpis użytkownika
Gdyby socjaliści rozumieli ekonomię, nie byliby socjalistami.
C_E napisał/a:
Czarno to widzę.
A tam p🤬lisz. Skończyło się zajebiście