Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

kiedy k🤬a nie ma nic mądrego do powiedzenia, na temat, wp🤬la politykę,
j🤬e ruskie trolle, albo pop🤬lone przez TVN debilne platfusy, lub też inna h🤬jnia z grzybnią
Cezz999
kiedy k🤬a nie ma nic mądrego do powiedzenia, na temat, wp🤬la politykę,
j🤬e ruskie trolle, albo pop🤬lone przez TVN debilne platfusy, lub też inna h🤬jnia z grzybnią
Ale po co zaraz te nerwy, kolego. Rebus jest dziecinnie prosty:
1. K🤬a
2. K🤬a (ale tu podchwytliwe, bo chodzi o nazwisko)
3. Dzban
Teraz połącz wszystko w zdanie

1. K🤬a
3. Dzban
Teraz połącz wszystko w zdanie![]()
przepraszam, podnieciłem się , więc chętnie bym cię stąd wyp🤬olił
słów nie musisz łączyć ,,błyskotliwie prymitywie,,
Sprawdź w okolicach kolana czy nie masz jakiejś 'gulki'.
To może być ciąża pozamaciczna, co tłumaczyłoby twoje fochy.
Opcja 2ga jest taka, że jesteś po prostu niedoj🤬y.
P.S. Maści na ból dupy nie wklejam, bo ewidentnie lubisz 'stan zapalny' w okolicy okrężnicy

edziu...
Sprawdź w okolicach kolana czy nie masz jakiejś 'gulki'.
To może być ciąża pozamaciczna, co tłumaczyłoby twoje fochy.
Opcja 2ga jest taka, że jesteś po prostu niedoj🤬y.
P.S. Maści na ból dupy nie wklejam, bo ewidentnie lubisz 'stan zapalny' w okolicy okrężnicy![]()
trzy dychy na karku i takie prymitywne żarty, weź , dorośnij w końcu,
bo jak do mnie to piszesz to się bardziej postaraj, prostaku
choć , szczerze to kończę pisanie z Tobą, muszę wyczyścić kibel, a to fajniejsze niż idiotyczna wymiana zdań,
tyle

1. K🤬a
3. Dzban
Teraz połącz wszystko w zdanie![]()
@Hose88 Zmień nick na Jose i dołącz do swojej mentalnie właściwej brazylijskiej braci, uprzejmie proszę. Tam szybko ci zaaplikują odpowiednią kurację i może jeszcze będą z ciebie ludzie*

*się śmiali na hardzie, bo tak to jesteś zbędny i tylko zanieczyszczasz pulę genetyczną ludzkości

@Hose88 Zmień nick na Jose i dołącz do swojej mentalnie właściwej brazylijskiej braci, uprzejmie proszę. Tam szybko ci zaaplikują odpowiednią kurację i może jeszcze będą z ciebie ludzie*![]()
*się śmiali na hardzie, bo tak to jesteś zbędny i tylko zanieczyszczasz pulę genetyczną ludzkości![]()
Doj🤬eś mi strasznie... Staryyy... idę na terapię do szkoły Veltura, bo czuję się po tym jak pies

Generalnie to nie podzielam i zupełnie nie rozumiem nieograniczonego wręcz optymizmu większości kierowców jeżdżących po zmroku, którzy poruszają się z prędkościami większymi niż odległość widoczności na zatrzymanie dla tej prędkości, jeżdżąćych na zasadnie "może akurat nic się nie stanie"
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie