"Kiedy kobiety osiągną równość, one staną się twoimi panami... " - Katon Starszy
Nie jestem patolem ale też bym jej jebnął.
I'm From Crime City
podpis użytkownika
Pod żadnym pozorem nie poddawaj się dobrowolnie karze.I'm From Crime City
III Wojna Światowa znów przywróci właściwe proporcje. Niestety cofniemy się do średniowiecza i znów cała inteligencja (nie, nie mam na myśli Velture, tylko fizyków, chemików, inżynierów, psychologów i innych z prawdziwego zdarzenia) zostanie wyrżnięta w pień. Zostaną tylko ludzie-karaluchy. Jak zawsze...
Od nowa feudalizm i dochodzenie do oświecenia... kolejne 1000 lat mroku umysłowego. Ale baby, pedały, genderowcy i politycy znów nie będą mieli nic do powiedzenia...
Od nowa feudalizm i dochodzenie do oświecenia... kolejne 1000 lat mroku umysłowego. Ale baby, pedały, genderowcy i politycy znów nie będą mieli nic do powiedzenia...
podpis użytkownika
Dupa apud
Baby obrosły w piórka przez to, że męska płeć często czuje soę gorsza od tego kawała mięcha z cyckami i cipą. Nie będę ukrywał sam nie jestem najlepszy w bajerowaniu, żeby nie powiedzieć, że c🤬jowy, ale żadnej w dupę nie włażę. A jak mi się chce to idę na roksę, taniej niż taką księżniczkę.
Ps. Szlaufów sie nie r🤬a, na roksie chociaż dbają o swoje kuciapki, a takie młode to myślą, że HPV to jakiś samochód
Ps. Szlaufów sie nie r🤬a, na roksie chociaż dbają o swoje kuciapki, a takie młode to myślą, że HPV to jakiś samochód

DoubleBorger napisał/a:
[...] czuje soę gorsza [...]
Tak tylko wpadłem przypomnieć, że się do cudzej gramatyki i ortografii przyp🤬alałeś gdzie indziej.
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Byłem gówniarzem biłem się za świnie, teraz bym się nie ruszył chyba że żona i to jakaś poważna sytuacja
podpis użytkownika
Jedyne, czego nauczył się na wojnie, to zabijać innych, podobnych sobie, zanim oni zabiją jego, zawsze w imię chwalebnych i pustych idei, tym bardziej absurdalnych i podłych, im bliżej było pole walki.
Ile tu dusz bolącego bolca do wpisania do mego "notatnika śmierci" intelektualnej.