Ta ostatnia wierci z udarem.
podpis użytkownika
Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
Dick napisał/a:
Ta ostatnia wierci z udarem.
chyba udarem mózgu

podpis użytkownika

Angel napisał/a:
chyba udarem mózgu![]()
No innego mieć nie może

podpis użytkownika
Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
@Dick
Gdy Pomorze nie pomoże, to pomoże może morze, a gdy morze nie pomoże, to pomoże może las.Jak Pomorze nie pomoże, to pomoże może morze, a jak morze nie pomoże, to pomoże może Gdańsk. Pojedziemy na Pomorze, jak Pomorze nie pomoże, to pomoże może morze, a jak morze nie pomoże, to pomoże może Hel ...
Gdy Pomorze nie pomoże, to pomoże może morze, a gdy morze nie pomoże, to pomoże może las.Jak Pomorze nie pomoże, to pomoże może morze, a jak morze nie pomoże, to pomoże może Gdańsk. Pojedziemy na Pomorze, jak Pomorze nie pomoże, to pomoże może morze, a jak morze nie pomoże, to pomoże może Hel ...
overgod napisał/a:
@Dick
O k🤬ele, okrutnego jebłem byczka

podpis użytkownika
czasem sobie myślę, że emancypancja kobiet była błędem...
dużo piwka życzę
~motop🤬deczka z miasta złotego pociągu
dużo piwka życzę
podpis użytkownika
Hobbystycznie nazywam motocyklistów na sadolu motop🤬deczkami, żeby rozpętać gównoburze.~motop🤬deczka z miasta złotego pociągu

Ja p🤬lę, jeszcze nie widziałem filmiku gdzie kobieta prawidłowo skacze do wody po bujaniu się na linie. Zawsze te p🤬dy puszczają się (he he) i lądują ryjem w piachu.

pietras_ja napisał/a:
tak jak ciekawe i nieprzypadkowe jest to, że podczas meczu piłki nożnej wszyscy zawodnicy grają w piłkę nożną.Ciekawe i nieprzypadkowe że wszystko to zrobiły kobiety
![]()
To kompilacja z babami...
ale one sa piękne i ładne ale bym je wyr🤬ał w krzakach ale by im orgazm wyleciał
Jak to mawiają na srajbuku: "Wszyscy ludzie normalnie się zachowują, tylko kobiety muszą coś odp🤬lać".
podpis użytkownika
I've seen enough hentai to know where this is going...