Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Cytat:

W czwartek około godz. 14:30 na ul. Opolskiej w Krakowie, na wysokości stacji Orlen, doszło do poważnego wypadku w którym wzięło udział aż 7 pojazdów. 4 osoby zostały zabrane do szpitala.

Kierowca ciężarówki, poruszając się ulicą Opolską od strony ulicy Pachońskiego, doprowadził do zderzenia z kierującym znajdującym się na sąsiednim pasie ruchu. Następnie - jak wynika ze wstępnych ustaleń - uderzył w dwa stojące pojazdy na lewym pasie, te oczekujące do skrętu w lewo. Następnie przejechał na przeciwny pas ruchu od strony ulicy Conrada, gdzie uderzył w bramownicę z sygnalizacją świetlną i w dwa pojazdy. W wyniku tego zderzenia spadająca bramownica uszkodziła i zmiażdżyła właściwie cały przód pojazdu. 69-letni kierowca ciężarówki był trzeźwy.

więcej info: https://www.rmf24.pl/regiony/krakow/news-ciezarowka-jak-taran-zobacz-nagranie-z-goracej-linii-rmf-fm-,nId,7935293
Zgłoś
Driver19cm 2025-03-21, 18:25 9
Podobno kierowca się masturbował butelką podczas jazdy

podpis użytkownika

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
Dżepetto 2025-03-21, 18:32
C🤬ja widać
Zgłoś
smc 2025-03-21, 18:36 2
Sygnalizator świetlny ma detektor moczu.

Automatycznie zaczyna mrugać na żółto.
Zgłoś
siewie 2025-03-21, 18:38 8
Driver19cm napisał/a:

Podobno kierowca się masturbował butelką podczas jazdy

A mówili że Twoja morda się masturbował 😉
Zgłoś
Kozła666Stopa 2025-03-21, 18:39
siewie napisał/a:

A mówili że Twoja morda się masturbował 😉

Tzw. SzczochJob. ;D.
Zgłoś
pierdylion83 2025-03-21, 19:07 7
69 letni kierowca zawodowy? Tu już powinna być ustawowa eutanazja.

podpis użytkownika

Naród wspaniały, tylko ludzie k🤬y - Józef Piłsudski
Zgłoś
Bazyli.Kapusta 2025-03-21, 19:48 1
pierdylion83 napisał/a:

69 letni kierowca zawodowy? Tu już powinna być ustawowa eutanazja.

Dlaczego człowiek w takim wieku musiał w ogóle pracować?
Słyszałeś o tym, że zieloni maja wnieść projekt ustawy o eutanazji od 40 roku życia ze względu na konieczność obniżenia zawartości CO2 w powietrzu.
Zgłoś
pierdylion83 2025-03-21, 19:58 5
Bazyli.Kapusta napisał/a:

Dlaczego człowiek w takim wieku musiał w ogóle pracować?
Słyszałeś o tym, że zieloni maja wnieść projekt ustawy o eutanazji od 40 roku życia ze względu na konieczność obniżenia zawartości CO2 w powietrzu.

Świetnie. Zacznijmy od lewej strony i zielonych

podpis użytkownika

Zgłoś
Bazyli.Kapusta 2025-03-21, 20:03 4
pierdylion83 napisał/a:

Świetnie. Zacznijmy od lewej strony i zielonych

Środki pomocne w tym procesie będą dozowane ze strzykawek typu Kałasznikow, Grot i Schmeisser.
Siłą fachową dla tych iniekcji będzie dr. @JoSeed
Zgłoś
majeńka 2025-03-21, 21:47 1

Środki pomocne w tym procesie będą dozowane ze strzykawek typu Kałasznikow, Grot i Schmeisser.
Siłą fachową dla tych iniekcji będzie dr. @

Dać JoSeed szybkostrzelnego kulomiota? Jestem jak najbardziej za! Tylko że jest sporo innego sk🤬ielstwa które chętnie by odstrzeliła jako pierwsze, i nie jestem pewna kto się do nich zalicza.

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
pierdylion83 2025-03-21, 21:50

Siłą fachową dla tych iniekcji będzie dr. @

I co? Śmierci się boisz? Każdy kiedyś musi umrzeć.
Lepiej jak mężczyzna z karabinem.

podpis użytkownika

Zgłoś
Bazyli.Kapusta 2025-03-21, 21:55 3
majeńka napisał/a:

Dać JoSeed szybkostrzelnego kulomiota? Jestem jak najbardziej za! Tylko że jest sporo innego sk🤬ielstwa które chętnie by odstrzeliła jako pierwsze, i nie jestem pewna kto się do nich zalicza.

@JoSeed to tajemnicza postać. Nikt nie wie co ona myśli naprawdę i ktoś może się zdziwić kiedy odkryje siekierę w swoich plecach.

[ Dodano 2025-03-21, 21:58 ]
pierdylion83 napisał/a:

I co? Śmierci się boisz? Każdy kiedyś musi umrzeć.
Lepiej jak mężczyzna z karabinem.

Ale ja bym wolał trochę później. Teraz i w przyszłości chciałbym jeszcze trochę bab wyr🤬ać.
Zgłoś
pierdylion83 2025-03-21, 22:03

@
to tajemnicza postać. Nikt nie wie co ona myśli naprawdę i ktoś może się zdziwić kiedy odkryje siekierę w swoich plecach.
Ale ja bym wolał trochę później. Teraz i w przyszłości chciałbym jeszcze trochę bab wyr🤬ać.

Słuszna misja. Do dzieła!

podpis użytkownika

Zgłoś
Black_Hole 2025-03-22, 15:33

@
to tajemnicza postać. Nikt nie wie co ona myśli naprawdę i ktoś może się zdziwić kiedy odkryje siekierę w swoich plecach.

Popieram. Właśnie o to chodzi tak powinno być.!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie