Chyba nie muszę mówić kto wygrał   

(Dla ciekawskich kierowca i pasażer BWM zginęli na miejscu)
Akcja DO 0:25

Kierowca jednak wyszedł z BMW.
 (oryginał: В результате ДТП погибла 41-летняя передняя пассажирка BMW - мать 21-летнего водителя, a dla nieznających "ruskich literek" W wyniku wypadku zginęła 41-letnia [siedząca z przodu] pasażerka - matka 21-letniego kierowcy)   Czyli w sumie chyba robi się jeszcze bardziej sadystyczne
   (oryginał: В результате ДТП погибла 41-летняя передняя пассажирка BMW - мать 21-летнего водителя, a dla nieznających "ruskich literek" W wyniku wypadku zginęła 41-letnia [siedząca z przodu] pasażerka - matka 21-letniego kierowcy)   Czyli w sumie chyba robi się jeszcze bardziej sadystyczne

Masz rację, źle przeczytałem jedno zdanie na ruskiej stronie(oryginał: В результате ДТП погибла 41-летняя передняя пассажирка BMW - мать 21-летнего водителя, a dla nieznających "ruskich literek" W wyniku wypadku zginęła 41-letnia [siedząca z przodu] pasażerka - matka 21-letniego kierowcy) Czyli w sumie teraz robi się bardziej w stylu sadola, bowiem on wyszedł lekko ranny ale zabił swoją mamę

przedni naped i doswiadczeni kierowcy nie powoduja wypadkow wcale
  przedni naped i doswiadczeni kierowcy nie powoduja wypadkow wcale   a ze nie ogarnal sytuacji na drodze.. bywa.
  a ze nie ogarnal sytuacji na drodze.. bywa.   ale denerwuje mnie podejscie ze bmw to odrazu odmozdzeni kierowcy itd. sam mam bmw. wszystko jest dla ludzi. trzeba dostosowac predkosc do warunkow na drodze i umiejetnosci
  ale denerwuje mnie podejscie ze bmw to odrazu odmozdzeni kierowcy itd. sam mam bmw. wszystko jest dla ludzi. trzeba dostosowac predkosc do warunkow na drodze i umiejetnosci