Pandy wielkie (bo z ryja to podobne do stworzeń na filmie) żyją w Chinach. Eukaliptus nie rośnie w Chinach.
podpis użytkownika
Post mortem per rectum
Tylko koala wp🤬la Eukaliptusa
w potrzebie krwi własnej ani życia nie szczędzić.
Tak mi dopomóż Bóg."
podpis użytkownika
"...Za sprawę mojej Ojczyzny,w potrzebie krwi własnej ani życia nie szczędzić.
Tak mi dopomóż Bóg."

Ahh poziom w Gimbazjach jest coraz niższy ...
Panda żywi się bambusem ...
Koala Eukaliptus ...
Może w kolejnej klasie zaświecisz wiedzą
Panda żywi się bambusem ...
Koala Eukaliptus ...
Może w kolejnej klasie zaświecisz wiedzą
Napiszcie mu jeszcze kilka razy co wp🤬la panda a co Koala
ehbeng pamiętaj Panda je bambus.
To Koala je Eukaliptus.
Pamiętaj bo ten komentarz jest jedyny i wyjątkowy(tylko ja mówię co jedzą te zwierzaki)
ehbeng pamiętaj Panda je bambus.
To Koala je Eukaliptus.
Pamiętaj bo ten komentarz jest jedyny i wyjątkowy(tylko ja mówię co jedzą te zwierzaki)
sadistic.pl/kompilacja-piosenek-metallici-na-pianinie-vt130058.htm?sid... miałem to puszczone w tle i akurat był dramatyczny moment gdy spadała z tych schodków...muzyka nadawała klimat...

Hmmm... dziwię się, że jeszcze nikt nie napisał, że pandy nie żywią się eukaliptusem, tylko bambusem

JEszcze nikt nie napisał ale tylko koala wpieprza eukaliptusa

Patrze na komentarze i ciesze sie, ze sa tu jeszcze ludzie ktorzy potrafia wytknac gimbazie blad merytoryczny.
Martwi mnie to, ze dla gimbazy koala (z aborygenskiego "niepijący", BTW) niczym ie rozni sie od pandy wielkiej, a bambus od eukaliptusa.
Martwi mnie to, ze dla gimbazy koala (z aborygenskiego "niepijący", BTW) niczym ie rozni sie od pandy wielkiej, a bambus od eukaliptusa.
Może autor specjalnie tak napisał, bo koala jedzą skisłe eukaliptusy i są potem pijane.
nie wiem czy było ale Panda niedźwiadek zresztą wpiernicza bambus... niech się gimbus uczy co daje bambus
Koala niedźwiadek zresztą w normalnych warunkach nie piją wody, wystarcza im ta, która znajduje się w liściach eukaliptusowych. Stąd nazwa koali, która w języku Aborygenów znaczy dosłownie: "bez wody"

Koala niedźwiadek zresztą w normalnych warunkach nie piją wody, wystarcza im ta, która znajduje się w liściach eukaliptusowych. Stąd nazwa koali, która w języku Aborygenów znaczy dosłownie: "bez wody"