Ja myślę, że On po prostu dociąża przeciwwagę
Co nie widzieliście jak to się w Łodzi skończyło ?

Co nie widzieliście jak to się w Łodzi skończyło ?
podpis użytkownika
Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.
Nie wydaje mi się aby istniało takie prawo, które zakazuje szczania czy srania w pracy. C🤬j mnie obchodzi ile kosztuje moje sranie mówiąc wprost sram na to. jak chcą to mogą mi wpełni sprawny kibel ze spłuczka i umywalką wstawić do kabiny to wtredy nie będę musiał wychodzić.
qwerq221 napisał/a:
Nie wydaje mi się aby istniało takie prawo, które zakazuje szczania czy srania w pracy. C🤬j mnie obchodzi ile kosztuje moje sranie mówiąc wprost sram na to. jak chcą to mogą mi wpełni sprawny kibel ze spłuczka i umywalką wstawić do kabiny to wtredy nie będę musiał wychodzić.
A napisał o wyp🤬alaniu kogoś z roboty za sranie?
Jebnięty jesteś? Jakie ty i tobie podobni musicie miec zj🤬e zycie.
Czytasz gazete, O CIEKAWOSTKA, "Motyle latają" i się wk🤬iasz 22 minuty nad tym ze j🤬e w dupe p🤬lone motyle lataja sobie a ty to ciota i c🤬j?
napisalem bezmózgu j🤬y w dupe przez matkę ciekawostke a sie zaczałeś spuszczać jak w dupe starego o zakazaniu srania w pracy, naprawde masz nasrane ale we łbie
podpis użytkownika
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Fajna praca.Sranie na takiej wysokości to musi być zajebista przygoda