👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Leginsy ja p🤬le, dobrze że choć czarne majty założyła, bo kiedyś widziałem taką tępą strzałę
w białych pantalonach wyglądała jakby miała pampersa i żadna z koleżanek jej tego nie powiedziała. Dobrze, że ja w tłumie ludzi zebrałem się na odwagę.
w białych pantalonach wyglądała jakby miała pampersa i żadna z koleżanek jej tego nie powiedziała. Dobrze, że ja w tłumie ludzi zebrałem się na odwagę.
I bardzo dobrze koleś zrobił... szmata naj🤬a się więc niech sama zap🤬la po schodach, i do łóżka... ja to bym jej kazał jeszcze łóżko pościelić i kolacje zrobić :] Piwko dla gościa że wrzucił do neta nagranie tyłka swojej panny

voil napisał/a:
I bardzo dobrze koleś zrobił... szmata naj🤬a się więc niech sama zap🤬la po schodach, i do łóżka... ja to bym jej kazał jeszcze łóżko pościelić i kolacje zrobić :]
Gościu po drodze spytał jej chyba z 10 razy czy jej nie pomóc.
voil napisał/a:
Piwko dla gościa że wrzucił do neta nagranie tyłka swojej panny
![]()
Chyba nie wierzysz że to jego dziewczyna

Jak ktoś idzie pić po to by być fajnym i pokazać, że potrafię powinien być wsadzany do pierdla. Trzeba znać umiar a nie chlać jak polewa.

Ku*wa, jak ja się nap🤬lę to część kobiet staje się ładniejsza, ale jak kobieta sie nap🤬li to jest blee(nie wiem jak opisać)...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie