👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:04
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Panie brygadzisto, sprawa jest... Widział pan kiedyś pogięte 4 miliony złotych? Nie? To proszę przyjechać na plac budowy.
moVe napisał/a:
AllahuBeHaPeU
tak krzyczal, ze spodziewalem sie, ze na koncu jeszcze wszystko wybuchnie

I właśnie narobił więcej szkód, niż zarobi przez całe swoje gówniane, bezwartościowe życie.
Kiedyś podobny wypadek. Na tym filmie dobrze uchwycono ten krótki moment "żuraw schodzi na dół dziwnie szybko". W naszym przypadku obyło się bez ofiar i bardzo ciężkich strat. Ucierpiał tylko dźwig Hydros. Znany np z serialu Alternatywy 4.
W takiej sytuacji operator fadromy powinien siedzieć w maszynie czy z niej uciekać?
Anal_Intruder_69 napisał/a:
I właśnie narobił więcej szkód, niż zarobi przez całe swoje gówniane, bezwartościowe życie.
Życie człowieka nie jest bezwartościowe, to korporacje próbują je takim uczynić....
oni to wszystkie swoje sukcesy muszą kwitować tym allaha ah bah, czy jak się to tam pisze
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie