Robi co musi. Niejedna baba nie dałaby rady w tym czasie zaparkować.
Jak dla mnie prawdziwy bohater.
Tyle, że na "KFEJKU"
Tyle, że na "KFEJKU"
podpis użytkownika
Naród wspaniały, tylko ludzie k🤬y - Józef Piłsudski
Co z tego jak otworzy drzwi do mieszkania,rzuci wszystko i wszystkich w przedpokoju i pójdzie film oglądać z piwem w ręku

Ten dzieciak to upośledzony? Wygląda na 7 lat, a chodzić nie potrafi...
Gówniak w czerwonym ma z 12 lat. Jeśli nie jest sparaliżowany, to chyba nie chciał dobrowolnie wysiąść z auta.
Drapula Ty to nazywasz lenistwem ja to nazywam praktycznoscią. ostatnio mialem z siostrą przejsc z 150 metrów zeby jej kola zmienic na zimowe mowie do niej pewnie nie wezmiesz dwoch kół (alu lekkie z oponami)
no nie. to mowie ok ja sobie wrzuciłem jedno na łeb i dwa w rekach
szła jak ksiezniczka i tak sobie mysle pozniej ze za rok wrzuce sobie na łeb dwai bede niósł j🤬y komplet
no nie. to mowie ok ja sobie wrzuciłem jedno na łeb i dwa w rekach
szła jak ksiezniczka i tak sobie mysle pozniej ze za rok wrzuce sobie na łeb dwai bede niósł j🤬y komplet
Sam jestem samotnym ojcem od 8 lat. To taki standard przy małych dzieciach. Silownia za darmo.
podpis użytkownika
f*ck off ass*oles
@up Podziwiam. Ale najgorsze jest to, ze jak idzie samotna matka to wszyscy jej współczuja ale jak idzie samotny ojciec to przez puste łby większości ludzi nie przetoczy się myśl, że matka to k🤬a była i porzuciła rodzinę tylko zaczynają myśleć, że co facet jej takiego strasznego robił, że nawet nie miała jak zabrać ze sobą swoich dzieci