Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
UrlichUrwich napisał/a:
Qrwa jakie wąsy. Co to za kraj?
Chyba jakaś Rosja mi się wydaje.
Najlepsze że gowniakowi nic się nie stało bo karate to sport dla ciot

Suspens napisał/a:
Chyba jakaś Rosja mi się wydaje.
Skoro tak to może być Pijany Mistrz

UrlichUrwich napisał/a:
Qrwa jakie wąsy. Co to za kraj?
Wąsy, grzywka z tylu i krotkie, ciasno opinajace jajca jeanso gatki byly częstym stylowym wyborem adeptowe karate w dobie Chucka Norrisa
Złapał go tak po kopnięciu jakby miał go teraz zaciągnąć gdzieś do piwnicy i wyr🤬ać. Pedokarateka
Najpierw w dynię potem kakao...
Trener Najmana nazywa się Klepacz...

Megatrans666 napisał/a:
trener najmana?
Trener Najmana nazywa się Klepacz...