👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:17

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kurła chciałbym se chmury pooglądać to bym wyjrzał za okno a nie w komputer. dawać harda.
Poszkodowany to zastępca szefa jednostki.
Zmarł w szpitalu bez odzyskania przytomności.
Zmarł w szpitalu bez odzyskania przytomności.

Przy tak dużym ciśnieniu odrzut jest tak kurewsko mocny że nie ma czasu na reakcje
Nie znam się, to się wypowiem jako expert:
chłopaki chcieli sprawdzić co jebnie pierwsze przy próbie ciśnieniowej - wynik był lepszy od oczekiwań - pierwszy jebnął zastępca.
chłopaki chcieli sprawdzić co jebnie pierwsze przy próbie ciśnieniowej - wynik był lepszy od oczekiwań - pierwszy jebnął zastępca.
voyagerkg1 napisał/a:
im zmniejszasz średnice wylotu płynów lub gazu zwiększasz ciśniene początkowe
Nieprawda.
trzymał zakęconego weża, i go nagle odręcił, i mu sikawka wywaliła w dynię, a waży ze dwa kilo. Taki los zastępców komendantów, wkółko próbują coś i testują, próbują sie wykazać, bo sa zastępcami, ale jeszcze nie komendantami. A potem tak to sie kończy, testy terenowe, i inne figle.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie