📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:11

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mówili że francuskie auta sie do niczego nie nadają, a tu masz ci los jak sobie ze ścianą z cegieł poradził to z terrorystami w burkach czy jak się te ich szmaty nazywają, lekko sobie poradzi.
I wyszło szydło z worka. Tak naprawdę wyglądają te ich testy zderzeniowe. Przyśpieszą nagranie i dadzą więcej gwiazdek jak w GTA.
@Rebeliant_ZPF
Niestety ale od czasu do czasu Arbaxus napisze prawdę. Tym razem napisał stu procentową prawdę. Polacy są murzynami europy i tyle.
Niestety ale od czasu do czasu Arbaxus napisze prawdę. Tym razem napisał stu procentową prawdę. Polacy są murzynami europy i tyle.

Po co niszczyć auto? Można było je sprzedać polakowi, człowiekowi pracy, który po 10 latach ciężkiej pracy na budowie uzbierał na swój wymarzony samochód.
@up chcialbys zarabiac jak wykwalifikowany budowlaniec. Popytaj ile bierze majster za zbudowanie domu, ile dekarz, jakie sa stawki za ocieplenie budynku, elektryke, hydraulike, tynki i posadzki. A jak zacznie Ci ktos wykanczać, klasc plytki, szpachlowac, malowac nadwyrezona kieszeń zaboli jeszcze bardziej
to ze ktos pomaga na budowie za przyslowiowa butelke to nie znaczy ze prawdziwi fachowcy malo zarabiaja.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie