Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Na szczęście w tych prawilnych krajach faceci się tak nie zaprawiają i upadek nie grozi.
Kobieta jednak powinna bardziej sie szanowac
Kobieta jednak powinna bardziej sie szanowac
Niby z jakiej racji? Szanować powinien się każdy człowiek, jednakowo.
Bo jest kobietą Plcią piekną ?
Bo jest kobietą Plcią piekną ?[/quot
Wybacz, ale argument z dupy. Nie pochwalam zachowania damy z filmiku, ale bardziej nie trawię podwójnych standardów. Szmatą ,świnią i chlorem jest się, albo nie bez względu na płeć. Nie ma taryfy ulgowej ani dla jednych, ani drugich. Kropka.
Chociaż u niej to już jest z 2 promile
Chlorzyca sprawia wrażenie zawodniczki co to zdarza jej się mieć 2 promile, pod warunkiem ,że dwa dni nie pije...🙂
To prawda walisz sobie 2 kieliszki degustacyjne absyntu na pusto przed obiadem czy kolacją i jesteś Al dente. Chociaż u niej to już jest z 2 promile
Zresztą sam jestem studentem i większość kończy jeszcze gorzej. Mam koleżankę kujonkę co dopiero na studiach odkryła alkohol i sex. Muszę jej pilnować bo umię skończyć gorzej niż ta baba
chyba pilnujesz kiedy się nawali i będziesz mógł pourchać..
swoją drogą czy ona się zesrała? zeszczała? porzygała czy chciała dać dpuy?
Upadek ewropy jest bliski. A spowodowały go kobiety które dostały prawo głosu przy przyzwoleniu białych mężczyzn...
Najsmutniejsze jest to, że masz racje
Na szczęście w tych prawilnych krajach faceci się tak nie zaprawiają i upadek nie grozi.
Skąd masz zdjęcie mojego dziadka?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie