👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
janusz_biznesu napisał/a:
Nic dziwnego ,skoro wychował ją ojciec o takich poglądach, normalna kolej rzeczy. Wybranek ma podobne zdanie o kobietach, nie rozumiem twojego zaskoczenia...
Czyli wg Ciebie dziecko zrobi zawsze, wszystko aby postawic sie rodzicom i zrobi odwrotnie do tego czego byla od malego uczona?
No to powodzenia zycze w przyszlym zyciu.
No i fajnej rodziny

okotdi napisał/a:
Czyli wg Ciebie dziecko zrobi zawsze, wszystko aby postawic sie rodzicom i zrobi odwrotnie do tego czego byla od malego uczona?
No to powodzenia zycze w przyszlym zyciu.
No i fajnej rodziny
Ale w którym momencie córka zrobiła na przekór Tobie? Przecież masz muzułmańską opinię o kobietach. Dziękuję za życzenia, mam fajną rodzinę i udane, dorosłe już dzieci.
to jest Islandia, Reykjavik. W tym miejscu jest teraz Guinness a w budynku z tylu gdzie te prostokatne okna jest Apotek Hotel
Geraldinio napisał/a:
Na szczęście w tych prawilnych krajach faceci się tak nie zaprawiają i upadek nie grozi.
Pijany facet nie daje dupy murzynowi i nie krzyczy do ojca "tato, ja go chcę!" a do męża "odchodzę z Mokebe!"
[ Dodano: 2024-10-25, 02:49 ]
A do obydwu: "Jacy to biedni ludzie, wpuśćmy ich", zacierając p🤬dę.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie