👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie bandyci dla ofiar tylko tu chodzi o podpierniczanie zwłok z cmentarza "La Peste", żeby potem przy tych dziurach na spokojnie sprawdzić ile złotych zębów było w trumnie...
źródło info o bandytach: "wykop.pl"
Tak czy owak piwo za trupowisko
źródło info o bandytach: "wykop.pl"

Tak czy owak piwo za trupowisko

Dzikusy z południowej Ameryki codziennie mnie zaskakują czymś nowym.
Ich barbarzyństwo jest po prostu nieskończone.
Ich barbarzyństwo jest po prostu nieskończone.
Skoro chcą zachować swoją anonimowość przez marne przykrywanie twarzy bluzą to bardzo dobrze im to idzie

Widzicie? Nawet w kwestii cmentarza państwo jest kompletnie zbędne

DoubleBorger napisał/a:
Wąchałbym jak pies dupę innego psa
wyślę ci moje gówno, jak podasz adres do wysyłki,
ps.
lubię widzieć radość wszystkich stworzeń na ziemi
edek.bajzel napisał/a:
wyślę ci moje gówno, jak podasz adres do wysyłki,
ps.
lubię widzieć radość wszystkich stworzeń na ziemi
Z policji jesteś?
tu raczej chodzi o profanacje.a w tle chyba slychac jak komus zyg podchodzi do gory.

DoubleBorger napisał/a:
Z policji jesteś?
nie, ale jestem cyniczny kapuś i chętnie donoszę na pedofili, zoofili i pedałów, jednym słowem wszystkich zboków
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie