hipis myślał że jest bezkarny i nie pomyślał że gruby prócz sadła ma argumenty w ręku na lewusów
Mi się właśnie zajebiście podoba nastawienie kolesia. W przeciwieństwie do większości Dindu nie reaguje agresją i ucieczką, tak ucieka kawałek, ale po tej zawrotce widać, że nie chce sp🤬olić a raczej odroczyć chwilę to co ma się stać. Takie nastawienie "Nie no stary, nie możesz mi tego zrobić". Nie wiem o co mogło tutaj chodzić, ale obstawiam, że pan policjant był nadgorliwym c🤬jem.
Zajebiście go wyprostował

podpis użytkownika
Wakacje to najgorszy czas dla Sadistic.pl
Lądowanie na facjatę z telemarkiem
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
podpis użytkownika
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
bodzionek napisał/a:
Mi się właśnie zajebiście podoba nastawienie kolesia. W przeciwieństwie do większości Dindu nie reaguje agresją i ucieczką, tak ucieka kawałek, ale po tej zawrotce widać, że nie chce sp🤬olić a raczej odroczyć chwilę to co ma się stać. Takie nastawienie "Nie no stary, nie możesz mi tego zrobić". Nie wiem o co mogło tutaj chodzić, ale obstawiam, że pan policjant był nadgorliwym c🤬jem.
Właśnie opisałeś reakcję małego dziecka któremu mamusia próbuje zabrać zabawkę za złe zachowanie.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
HAL9000/2 napisał/a:
hipis myślał że jest bezkarny i nie pomyślał że gruby prócz sadła ma argumenty w ręku na lewusów
Zdecyduj sie hipis czy lewus bo jedno od drugiego dzielą światy (tak jak Ciebie od wiedzy)...
Tak dla uzmysłowienia Ci, to w śród pisowych marszałków znajdziesz ludzi którzy chwalą się byciem jednymi z pierwszych hipisów.
t0ffik1 napisał/a:
Tak dla uzmysłowienia Ci, to w śród pisowych marszałków znajdziesz ludzi którzy chwalą się byciem jednymi z pierwszych hipisów.
doinformuj się dogłębnie zanim zaczniesz siać głupoty... ruch hipisowski ma w c🤬j więcej wspólnego z ideologią komunizmu niż możesz sadzić.. tak do uzmysłowienia; chyba gdzieś ci się obiło o uszy np o komunach hipisowskich gdzie wszystko było wspólne? lokum, żarcie, narkotyki, dupa i dzieci.... ?