Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Halman 2019-05-01, 10:05 40
hipis myślał że jest bezkarny i nie pomyślał że gruby prócz sadła ma argumenty w ręku na lewusów
Zgłoś
mianas 2019-05-01, 10:18
Padł jak śmieszek na asfalta...
Zgłoś
bodzionek 2019-05-01, 10:18 10
Mi się właśnie zajebiście podoba nastawienie kolesia. W przeciwieństwie do większości Dindu nie reaguje agresją i ucieczką, tak ucieka kawałek, ale po tej zawrotce widać, że nie chce sp🤬olić a raczej odroczyć chwilę to co ma się stać. Takie nastawienie "Nie no stary, nie możesz mi tego zrobić". Nie wiem o co mogło tutaj chodzić, ale obstawiam, że pan policjant był nadgorliwym c🤬jem.
Zgłoś
Tafariel 2019-05-01, 11:29 2
Zajebiście go wyprostował

podpis użytkownika

Wakacje to najgorszy czas dla Sadistic.pl
Zgłoś
Janusz_k 2019-05-01, 11:37 1
Ale zarył mordą, piękne
Zgłoś
McQurwa 2019-05-01, 12:10
Lądowanie na facjatę z telemarkiem

podpis użytkownika

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
~Velture 2019-05-01, 12:34 19
bodzionek napisał/a:

Mi się właśnie zajebiście podoba nastawienie kolesia. W przeciwieństwie do większości Dindu nie reaguje agresją i ucieczką, tak ucieka kawałek, ale po tej zawrotce widać, że nie chce sp🤬olić a raczej odroczyć chwilę to co ma się stać. Takie nastawienie "Nie no stary, nie możesz mi tego zrobić". Nie wiem o co mogło tutaj chodzić, ale obstawiam, że pan policjant był nadgorliwym c🤬jem.

Właśnie opisałeś reakcję małego dziecka któremu mamusia próbuje zabrać zabawkę za złe zachowanie.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
Shaint 2019-05-01, 15:52 3
Czarnego by już strzelili.
Zgłoś
t0ffik1 2019-05-01, 23:00
HAL9000/2 napisał/a:

hipis myślał że jest bezkarny i nie pomyślał że gruby prócz sadła ma argumenty w ręku na lewusów

Zdecyduj sie hipis czy lewus bo jedno od drugiego dzielą światy (tak jak Ciebie od wiedzy)...
Tak dla uzmysłowienia Ci, to w śród pisowych marszałków znajdziesz ludzi którzy chwalą się byciem jednymi z pierwszych hipisów.
Zgłoś
Halman 2019-05-02, 7:44
t0ffik1 napisał/a:

Tak dla uzmysłowienia Ci, to w śród pisowych marszałków znajdziesz ludzi którzy chwalą się byciem jednymi z pierwszych hipisów.

doinformuj się dogłębnie zanim zaczniesz siać głupoty... ruch hipisowski ma w c🤬j więcej wspólnego z ideologią komunizmu niż możesz sadzić.. tak do uzmysłowienia; chyba gdzieś ci się obiło o uszy np o komunach hipisowskich gdzie wszystko było wspólne? lokum, żarcie, narkotyki, dupa i dzieci.... ?
Zgłoś