O maj gat, znowu ten pok🤬ieniec
podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz

bloodwar napisał/a:
O maj gat, znowu ten pok🤬ieniec
A jakieś kontrargumenty odnośnie prezentowanego materiału przez pok🤬ieńca masz? Czy tak po prostu sobie ciśniesz?

nie lubię go, ale i tak oglądam jego wrzuty.
Oglądałem ostatnio jego kawałek o Imperium Rzymskim i było kilka ciekawych rzeczy, ale resztę to sobie chyba na mefedronowym haju wymyślił.
Generalnie ma coś ciekawego do przekazania, ale zbyt wiele chce na siłę. Nie wystarczy, że przedstawi fakty, które są mocne i mają podparcie... nie musi doj🤬 jeszcze 40 minut pierdół, które nie wiadomo skąd się wzięły.
Oglądałem ostatnio jego kawałek o Imperium Rzymskim i było kilka ciekawych rzeczy, ale resztę to sobie chyba na mefedronowym haju wymyślił.
Generalnie ma coś ciekawego do przekazania, ale zbyt wiele chce na siłę. Nie wystarczy, że przedstawi fakty, które są mocne i mają podparcie... nie musi doj🤬 jeszcze 40 minut pierdół, które nie wiadomo skąd się wzięły.

jakoś dziwnie, kto zaczyna mówić prawdę to jest antysemitą...

jaro1 napisał/a:
jakoś dziwnie, kto zaczyna mówić prawdę to jest antysemitą...
Właśnie na tym polega strategia...
(ów mechanizm dokładnie pokazano w filmie "zniesławienie" - vimeo.com/25998257 )
Ciekawe czemu nie wprowadzono w polsce TV Trwam na cyfrowej naziemnej...
Za dużo domysłów i pomówień, a za mało faktów. Tak to koleś może sobie łowić idiotów na wiecach. Ludzie myślący potrzebują dowodów, a nie nazywania każdego, kto pasuje autorowi do układanki "Zio"...
Ja tam bardzo lubię tego gościa. Nie lubi ż🤬dów, arabusów pewnie też nie, także już mogę z nim pić spokojnie.

k🤬a, zjadłbym coś ale boję się że znajdę tylko syjo-kanapki
kurde, coraz ciekawiej na tym świecie jest
kurde, coraz ciekawiej na tym świecie jest
Taka ciekawostka, gość wspomina o Mary Shapiro - chairmana U.S. Securities and Exchange Commission, natomiast w Polsce rektorem SGH - Szkoły Głównej Handlowej jest Tomasz Szapiro, który nawiązywał kiedyś do swoich ż🤬dowskich korzeni. Ot tak mi się przypomniało...