Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:54
kaczakaka 2017-02-15, 0:35
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Adrian92 2017-02-15, 0:37
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Anarchy91 2017-02-15, 0:57 3
Aleście są mądrzy. Co przeciętny Polak wie o Butanie, Boliwii, czy Jemenie. Z ich perspektywy jesteśmy tak samo egzotycznym krajem, jak te wymienione przeze mnie dla nich. Nie ma się co pieklić, wyzywać od debili. Tak jak u nas jest stereotyp głupiego Amerykańca, tak u nich jest stereotyp głupiego Polaka.
Zgłoś
konto usunięte 2017-02-15, 8:43
Zgłoś
spinaczel 2017-02-15, 10:33
Co tak mało zawiści polaczkowej tutaj w komciach? :o Przecież ferie są.
Zgłoś
exfon 2017-02-15, 11:15 2
Zgłoś
konto usunięte 2017-02-15, 15:59
spinaczel napisał/a:

Co tak mało zawiści polaczkowej tutaj w komciach? :o Przecież ferie są.

Pokemonie ty!
Zgłoś
konto usunięte 2017-02-15, 21:34
Nie wiem czy mnie zrugacie za to co powiem, ale takie filmiki są robione przez amerykanów na zamówienie. Chodzi o to, żeby utrzymać "fajność" samej ameryki. Ogólnie w taki film zaangażowany jest cały zespół doradców i tych co zachowania psychospołeczne mają w jednym palcu.

Przpominacie sobie tego ambasadora w Polsce z odstającymi uszami, śmieszny taki facecik, no właśnie....utrzymanie pozytywnego wizerunku w kraju który przylega do największego ich wroga ma bardzo wysoki priorytet.

Dla wprawnego oka idzie rozróżnić który filmik jest pod tym kątem robiony a który nie.

nie krzyczcie, pozdrawiam
Zgłoś
BrianGriffin 2017-02-16, 8:24
Logiczny napisał/a:

Nie wiem czy mnie zrugacie za to co powiem, ale takie filmiki są robione przez amerykanów na zamówienie.

Rozumiem, że Soros płaci. Jakie stawki?
Zgłoś
rbQ321 2017-02-16, 13:16
Zajebiście widać różnicę wiedzy Starszego Pana (pewnie jakiś weteran wojenny z WW II), a wszystkich młodych osób. My Polacy jesteśmy dumni z bycia Polakami, wiemy, że potrafimy razem stanąć do walki! Zastanawia mnie tylko, dlaczego Polak Polakowi nogę podkłada... :/
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem