Swoją drogą polecam ten kanał. Niezły pojeb, przeprowadził się z USA do Polski, bo, jak twierdzi, to zawsze było jego marzenie
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:55
Aleście są mądrzy. Co przeciętny Polak wie o Butanie, Boliwii, czy Jemenie. Z ich perspektywy jesteśmy tak samo egzotycznym krajem, jak te wymienione przeze mnie dla nich. Nie ma się co pieklić, wyzywać od debili. Tak jak u nas jest stereotyp głupiego Amerykańca, tak u nich jest stereotyp głupiego Polaka.
Co tak mało zawiści polaczkowej tutaj w komciach? :o Przecież ferie są.
spinaczel napisał/a:
Co tak mało zawiści polaczkowej tutaj w komciach? :o Przecież ferie są.
Pokemonie ty!
Nie wiem czy mnie zrugacie za to co powiem, ale takie filmiki są robione przez amerykanów na zamówienie. Chodzi o to, żeby utrzymać "fajność" samej ameryki. Ogólnie w taki film zaangażowany jest cały zespół doradców i tych co zachowania psychospołeczne mają w jednym palcu.
Przpominacie sobie tego ambasadora w Polsce z odstającymi uszami, śmieszny taki facecik, no właśnie....utrzymanie pozytywnego wizerunku w kraju który przylega do największego ich wroga ma bardzo wysoki priorytet.
Dla wprawnego oka idzie rozróżnić który filmik jest pod tym kątem robiony a który nie.
nie krzyczcie, pozdrawiam
Przpominacie sobie tego ambasadora w Polsce z odstającymi uszami, śmieszny taki facecik, no właśnie....utrzymanie pozytywnego wizerunku w kraju który przylega do największego ich wroga ma bardzo wysoki priorytet.
Dla wprawnego oka idzie rozróżnić który filmik jest pod tym kątem robiony a który nie.
nie krzyczcie, pozdrawiam
Logiczny napisał/a:
Nie wiem czy mnie zrugacie za to co powiem, ale takie filmiki są robione przez amerykanów na zamówienie.
Rozumiem, że Soros płaci. Jakie stawki?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie