Swoją drogą polecam ten kanał. Niezły pojeb, przeprowadził się z USA do Polski, bo, jak twierdzi, to zawsze było jego marzenie
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
Aleście są mądrzy. Co przeciętny Polak wie o Butanie, Boliwii, czy Jemenie. Z ich perspektywy jesteśmy tak samo egzotycznym krajem, jak te wymienione przeze mnie dla nich. Nie ma się co pieklić, wyzywać od debili. Tak jak u nas jest stereotyp głupiego Amerykańca, tak u nich jest stereotyp głupiego Polaka.
konto usunięte
2017-02-15, 8:43
Co tak mało zawiści polaczkowej tutaj w komciach? :o Przecież ferie są.
konto usunięte
2017-02-15, 15:59
spinaczel napisał/a:
Co tak mało zawiści polaczkowej tutaj w komciach? :o Przecież ferie są.
Pokemonie ty!
konto usunięte
2017-02-15, 21:34
Nie wiem czy mnie zrugacie za to co powiem, ale takie filmiki są robione przez amerykanów na zamówienie. Chodzi o to, żeby utrzymać "fajność" samej ameryki. Ogólnie w taki film zaangażowany jest cały zespół doradców i tych co zachowania psychospołeczne mają w jednym palcu.
Przpominacie sobie tego ambasadora w Polsce z odstającymi uszami, śmieszny taki facecik, no właśnie....utrzymanie pozytywnego wizerunku w kraju który przylega do największego ich wroga ma bardzo wysoki priorytet.
Dla wprawnego oka idzie rozróżnić który filmik jest pod tym kątem robiony a który nie.
nie krzyczcie, pozdrawiam
Logiczny napisał/a:
Nie wiem czy mnie zrugacie za to co powiem, ale takie filmiki są robione przez amerykanów na zamówienie.
Rozumiem, że Soros płaci. Jakie stawki?
Zajebiście widać różnicę wiedzy Starszego Pana (pewnie jakiś weteran wojenny z WW II), a wszystkich młodych osób. My Polacy jesteśmy dumni z bycia Polakami, wiemy, że potrafimy razem stanąć do walki! Zastanawia mnie tylko, dlaczego Polak Polakowi nogę podkłada... :/