Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Co angole robią po ataku w Londynie?
P................ł • 2013-05-27, 12:54
No więc tak. W angielskim the sun, codziennie są zdjęcia nagich lasek. Wiecie, różne modelki itd... Jakie dzisiaj były zdjęcia w gazecie? Laseczka ubrana w koszulkę 'help for heroes'. Jest to organizacja która pomaga rannym weteranom wojennym.

Brawo, ciekawa akcja, ale jedno ale. Zamiast tych zdjęć, może lepiej coś zrobić z muslimami? Żeby już nie było potrzeby robienia takich zdjęć. Foty na dole.

Kod:
NICOLE is keen to show her support for Help for Heroes — and encourages others to do the same.
 She said: “In these difficult times for Our Boys and Girls, it is important we back the troops and donate to H4H or show our support by buying a T-shirt or wristband.
Zgłoś
hejcior 2013-05-27, 13:20 7
Bo dzienna porcja cycków musi być, i słusznie. Głównym zadaniem tych sinych sk🤬ysynów jest zaburzenie normalnego funkcjonowania kraju. Dla tego tym większa piona dla Angoli, że działają normalnie a przy okazji kilku sinych up🤬lą.

podpis użytkownika

Moderatorzy! Nadgorliwość gorsza od faszyzmu. Przywrócić stary regulamin!
Zgłoś
kombbatant 2013-05-27, 13:58 9
sory ale o co ci chodzi? ze niby anglia sie w porzadku zachowala? takiego c🤬ja:P zamiast podjac ostre kroki to nie bo my jestesmy tolerancyjni, to fajnie bardzo tylko k🤬a nie blagajcie pozniej opomoc. Wiecie co, wk🤬ia mnie ta postawa Anglii, zawsze tacy fajni, kulturalni itd. a jak przyszlo co do czego to c🤬a po calosci. Chyba miekkim c🤬jem robione te angole

podpis użytkownika

nic nie ma i nic nie bedzie
Zgłoś
mali118 2013-05-27, 14:22 15
Zdrowa dziewucha i tyle
Zgłoś
P................ł 2013-05-27, 16:40
hejcior, niby gdzie up🤬lą tych sinych?
Zgłoś
Street2 2013-05-27, 17:33 1
cycki = piwo
Zgłoś
KMD 2013-05-27, 17:35 4
Gdybym był Muslimem-Kozakiem, kupiłbym taką koszulkę i się woził

podpis użytkownika

Dziewczynki zapraszam na pw
Zgłoś
A................k 2013-05-27, 17:36 2
gdzie reszta zdjęć w komenarzach?
Zgłoś
s................r 2013-05-27, 17:37 1
Lepiej dajcie link do większej ilości jej fotek
Zgłoś
C................0 2013-05-27, 17:39
Dobra akcja to byłaby gdyby dali zdjęcie modelki całej zakrytej, jak to u ciapatych z komentarzem że tylko to będą mogli publikować jeśli wprowadzi się szariat
Zgłoś
MrPink 2013-05-27, 17:40 2
No to jak w końcu, angielki są brzydkie czy ładne? Bo tę świnkę wyżej i Emmę Watson bym chętnie wyr🤬ał.
Zgłoś
P................ł 2013-05-27, 17:41 36
Dla desperatów

page3.com/thegirls/nicoles-profile-52773.html
Zgłoś
albert124 2013-05-27, 17:42 1
Młóciłbym jak cep zboże
Zgłoś
hejcior 2013-05-27, 17:55 1
@Stryjek

Gdzieś mi w oczy wpadło, że w godzinę po nagłośnieniu tego morderstwa na żołnierzu, policja otrzymała (nie chcę skłamać, ale tak mi się wydaję) ok. 1400 zgłoszeń o "anty-islamskich" napaściach itd. Powoli, ale myślę, że dadzą radę.

@kombatant

Nie wiem jak możesz krytykować Anglików w ten sposób, oni nie mogą NIC zrobić, ponieważ te wszystkie paparuchy są tam LEGALNIE, i mają do tego prawo. Proponuję zapoznać się z mapą byłych kolonii brytyjskich, oni są PEŁNOPRAWNYMI obywatelami kraju, podporządkowanemu koronie.

Co innego Szwecja - oni płacą wysoką cenę za swoją otwartość i tolerancyjność. Oni są sobie sami winni.

podpis użytkownika

Moderatorzy! Nadgorliwość gorsza od faszyzmu. Przywrócić stary regulamin!
Zgłoś
cizia666 2013-05-27, 18:29 1
szkoda ze u nas czegoś takiego nie zrobili jak się tupolew rozbił
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie