Dzieci, nie bierzcie narkotyków.
Tu raczej mamy do czynienia z chorobą mózgu, wywołaną przyswojeniem komuszej ideologii propagowanej sami wiecie przez kogo w szkołach i uczelniach. Póki tam tych gnid nie wyłapią i nie wyduszą, póty słabe umysły będą im ulegać. A sami wiecie kto, będą nietykalni i wymyślą coś nowego.
Tu raczej mamy do czynienia z chorobą mózgu, wywołaną przyswojeniem komuszej ideologii propagowanej sami wiecie przez kogo w szkołach i uczelniach. Póki tam tych gnid nie wyłapią i nie wyduszą, póty słabe umysły będą im ulegać. A sami wiecie kto, będą nietykalni i wymyślą coś nowego.
Jakiś debil dał minusa. Ja tymczasem pomyślałem, że muszę zapamiętać ten nick. Smuga50
ale farmazony. Widać, że kobieta jest chora psychicznie, a nie przesiąknięta ideologią komunistyczną.
Z twojej wypowiedzi wygląda że raczej ty masz rozum wyprany jakimiś ideologiami i filmikami z yt od dziwnych panów widzących wszędzie teorie spiskowe.
Babka na filmie po prostu jest naćpana albo chora psychicznie tyle i tylko tyle a ty się doszukujesz drugiego dna 🤦
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie