👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@Nameless, no i na kościele nie ma ludzika wiszącego,, za to jest na klasowym obiekcie kultu, bo i takowy się znajduje w chwili obecnej.
Bardziej zastanawia co innego - czy na Krakowskim Przedmieściu byliby obrońcy szubiennicy zbudowanej przez ochotników z jakiegośtam hufca harcerskiego?
Bardziej zastanawia co innego - czy na Krakowskim Przedmieściu byliby obrońcy szubiennicy zbudowanej przez ochotników z jakiegośtam hufca harcerskiego?

@Nameless
no ale na niektórych krzyżach jezus też jest przecież
no ale na niektórych krzyżach jezus też jest przecież

"Na krzyżu na ścianie może i często jest Jezusik, ale na biblii i na kościołach" przeczytaj to imbecylu

a co by było gdyby jezus zginął podczas seksu z innym facetem ?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie